Jump to content

bengali

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • Name
  David Goldbloom
 1. jag tyckte det framgick på ett fint sätt att Elena dödade Johannes och snodde hans skor. en grej jag tänkte på var att de sover under bar himmel. om de har ett läger borde de inte sova i tält då? det kanske var jag som föreställde mig att det var vinter eftersom det var väldigt kallt utomhus idag, men ändå. har du sett Dead Man med Johnny Depp? fick lite av den irrande känslan av att vara ute i ingenstans. Elenas lojalitet med Samuel känns lite omotiverad.. vad hindrar henne från att bara sticka därifrån? annars kan jag bara hålla med Ed om homoerotiken, men det behöver ju inte vara
 2. tyckte det var ett intressant manus! några saker bara.. varför pratar dom svenska om de är england? och är det inte lite tråkigt att ha mystiska skepnader i kåpor? det blir nästan läskigare om de har hmm klänningar eller färgglada kläder imho. nånting oväntat liksom. sen tänkte jag på att receptionisten lät typ tjurig. i en sån situation skulle man väl inte snäsa av folk utan kanske säga att det inte vet med lite mer medlidande.
 3. tyckte den var skön, med rätt behandling kan den säkert bli riktigt läskig. tomheten. har du filmat den nu?
 4. Hej! Några saker jag tänkte på: Du skulle kunna hinta lite mer att förhållandet varit lite knackigt innan, mattias verkar inte vara särskilt berörd över att det tagit slut (alternativt få fram mer att han mår dåligt). När de ska beställa öl: det skämtet känns lite billigt. du kanske kan avfjantisera det genom att vem det nu var som stog sist istället för att vända sig om bara gnäller lite.. "vafaan.." annars tyckte jag om scenerna som hade flera spår samtdigt. tex med tonårsflickorna på busshållsplatsen. jag kände mig ganska träffad som den Halo-spelande högskolestudent på 20 år
 5. bengali

  Apollyon

  grymt manus! det där med bilen tyckte jag var bra... jag kände inget särskilt behov av att veta mer. den lite surrealistiska stämningen är underbar.
 6. om du har kvar några kinapuffar eller tiger skott eller så kan det kanske vara värt att pröva.. de ryker väl inte så mkt?!
 7. så länge du tar karaktärernas problem på allvar går det inte att säga att det är för klyschigt. jag gillar idén att de påverkar varandra så länge det inte blir att två av "påverkningarna" är skitsnygga/bra och den tredje känns som en nödlösning för att "det ska vara så". lycka till!
 8. biblioteket på filmhuset är en bra källa för "vanligt folk" också.. man har inte samma behörighet men det finns ju gott om filmtidningar, böcker osv.
×
×
 • Create New...