Jump to content

Hårfagre

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Mariefred
 • Name
  Harry Jonn

Filmskapande

 • Influences
  Väldigt många
 • Interests
  Film & Musik
 1. Om du värkligen vill ha värklighetstrogna och snygga handgranater osv ( och inte vill göra dom själv) är nog airsoft butiker det enda alternativet. Jag tror faktist inte att dom blåser dig och sjickar toalettpapper istället. Jusst WGC shop är en stor seriös airsoft återförsälljare som säljer till hela världen. Granat replikorna från http://www.wgcshop.com/ är jäkligt snygga och med tanke på att US dollarn inte är så dyr (typ 7-8 kr tror jag) blir det inte så mycket att punga upp. Frakten vet jag dock inget om.
 2. Om du vill ha riktigt snygga replikor ska du köpa dem på http://www.wgcshop.com/ Gå in på "Accessoris" och sen "dummy". Där finns några riktigt snygga... men de kostar där efter och sen får du betala frakten från Hong kong:). Men deras utbud på olika modeller är det bästa jag sätt. Grymma airsoft (soft air gun) vapen har dom också. Väl värt en titt:p Vill du ha ett billigare alternativ finns http://www.militarlagret.com/. Gå in på "Diverse", där finns en billig replika.
 3. Hårfagre

  Rök

  Till en film jag gjorde använde vi salpeter rökbomber. Jag stack till en lite störe matafär ( tror att ja va på willys) stack till kryddavdelningen och köppte så mycket salpeter och socker jag kunde. Kasörskan kollade ganska snett på mig när jag skulle betala, men det var inga problem, det var ju till "matlagning":p. jag gjorde så att jag tog en 33cl aluminiumburk och kapade av toppen. sedan Blandade jag 50/50 med salpeter och socker, sedan precis innan jag skulle tända hälde jag lite bensin uppepå för att få snabb antändning. Funka finfint. tänk bara på att röken är ganska svidig för ögonen o
 4. Nämen så himmla fint det blev! Du är duktig du:p
 5. Du får lägga ut en ny bild när du är helt klar. Jag blir så sugen på att se hur det blir:)
 6. Mycket snyggt! Älskar den lilla musen:p De jag tror att du kan förbättra i rummet är väggarna. De är lite tråkiga mad bara brunt, brunt och brunt. Vill du ha det sunkigare kan du göra så att det ser ut som om färgen på väggarna har börjat låssna och lägga lite tegel bakom. annars tycker jag det ser mycket bra ut.
 7. Hej! Jag tängte bara höra efter vad alla tycker om de olika datorerna. Skriv ned vad du använder, vad du tycker är bäst och VARFÖR. Själv är jag en trogen Mac användare sen min pappa som är fotograf alltid använt Mac. Jag har nu en IMac G5 med 20" skärm och är mycket mer än nöjd. Så jag kommer fortsätta med Mac tills någon ger mig en anledning att "go Bill Gates" :p Argumentera!
 8. I en av mina första filmskapelser behövde vi trovärdigt "telefonljud". Jag gjorde så att jag kopierade ut ljudfilerna och la in dom i Garageband. (för er som inte vet vad det är är det ett ganska simpellt musikprogram som medföljer alla lite nyare IMac datorer.) I garageband finns ett färdigt ljudfilter som låter som om man snackar i telefon. Har du tillgång till en macdator är det ett ganska enkelt sätt att få det att bli bra.
 9. På roligt.nu hittade jag en massa WW2 vapen. hittade massa annat skoj också. Värt en titt! http://www.roligt.nu/
 10. Jag såg på http://www.roligt.nu att de sålde WW2 vapen, de kostar några lakan dock men det är det nog värt om man vill ha fina grejor. Har du tur får du kanske hyra av dom. http://www.roligt.nu/
 11. Hejsan! Jag är ny på forumet och har en fråga om skott på film. När skott träffar så använder man ju västar med små, små sprängladdningar på som får blodet att skvätta härligt på alla i närheten. och alla missar som får dammet/betongen att yra fungerar nästan på samma sätt med små sprängladdningar som utlöses elektroniskt när det passar. Min fråga är om det är möjligt att få tag på sådan utrustning, om det är någon som har erfarenheter av sånt, eller om det är lättast att tillverka själv. tack på förhand!
×
×
 • Create New...