Jump to content

Granater replikas


kalle112

Recommended Posts

Om du vill ha riktigt snygga replikor ska du köpa dem på

http://www.wgcshop.com/ Gå in på "Accessoris" och sen "dummy". Där finns några riktigt snygga... men de kostar där efter och sen får du betala frakten från Hong kong:). Men deras utbud på olika modeller är det bästa jag sätt.

Grymma airsoft (soft air gun) vapen har dom också. Väl värt en titt:p

Vill du ha ett billigare alternativ finns http://www.militarlagret.com/. Gå in på "Diverse", där finns en billig replika.

Link to comment
Share on other sites

Tror ändå på idéen med att göra det själv. Gör granaterna i trä, lägg ner lite möda på att måla dom. Kanske lägga ett lager med metallfärg så att den överliggande färgen ser lite avskavd ut på vissa ställen.

 

Jobbar du lite på det så kommer det garanterat hålla för närbilder. För jag utgår ifrån att det ändå kommer vara ganska snabba klipp. Om du envisas med att ha en extremt lång tagning i närbild kommer säkert alla militärfreaks se massa fel, medan resten av publiken somnat.

 

Kolla killarna som bygger hela ministäder till Warhammer i frigolit och kartong. Ser ut som skit tills det målas men djävlar vad bra det ser ut sen. O en granat borde vara lättare än en stadsdel i ruiner. :)

 

Dessutom görs väl replikavapen i filmer oftast av plast (eller trä), allt hänger på målningen.

Link to comment
Share on other sites

Min gissning är att du isåfall måste köpa det utomlands, hos någon airsoft-specialist. Tror inte de svenska importörerna tar in sån specialutrustning för freaksen. Dvs något som inte fyller någon som helst funktion i spel utan bara är utsmyckning för folk som måste se ut exakt som en SWAT-kille. Varför måste det vara en svensk butik?

Link to comment
Share on other sites

Tror inte de svenska importörerna tar in sån specialutrustning för freaksen. Dvs något som inte fyller någon som helst funktion i spel utan bara är utsmyckning för folk som måste se ut exakt som en SWAT-kille. Varför måste det vara en svensk butik?

 

hehe...verkar inte som du gillar att man är så petig haha!

 

nä..men skämt åt sido. Anledningen till att det måste vara en butik i Sverige är för att man blir blåst när man handlar från utlandet! Vågar inte, tänker inte, ska inte köpa från utlandet! Om det sen inte finns i Sverige...då blir det problem!

Link to comment
Share on other sites

Kan bara instämma med föregående talare. Har bara goda erfarenheter av utländska butiker. Du kan ju kolla Ebay också. Jag har spelat lite airsoft tidigare och alla jag kände som spelade köpte grejerna direkt från Asien.

 

Surfa lite såna forum kan du säkert få tips om bra butiker. Såna som de handlar ifrån. Eller så gör du granaterna i trä!!! ;)

Link to comment
Share on other sites

Om du värkligen vill ha värklighetstrogna och snygga handgranater osv ( och inte vill göra dom själv) är nog airsoft butiker det enda alternativet. Jag tror faktist inte att dom blåser dig och sjickar toalettpapper istället. Jusst WGC shop är en stor seriös airsoft återförsälljare som säljer till hela världen. Granat replikorna från http://www.wgcshop.com/ är jäkligt snygga och med tanke på att US dollarn inte är så dyr (typ 7-8 kr tror jag) blir det inte så mycket att punga upp. Frakten vet jag dock inget om.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...