Gå till innehåll

Tsukino

Medlemmar
  • Inlägg

    57
  • Blev medlem

Allt postat av Tsukino

  1. Tsukino

    Magi strålle?

    Du skulle ju kunna använda lens flare om du hade kameran helt stilla. Sedan kunde du använda den vid staven/handen och sen rita en stråle frame-by-frame.
  2. Om du inte vill göra det med dator så kan du ju göra en grön genomskilnig plaststen eller nåt med en grön lampa inuti. Sen kanske du kan belysa lite grönt bakifrån på något sätt för att få det gröna skenet. Annars kan du ju alltid köpa en sån där som ash föreslog. Annars får du nog ta till datorn.
  3. Använder du DV-kamera? På vissa DV-kameror så kan man faktiskt göra tona in och ut-effekter direkt i kameran. Men det går ju som sagt bara om du använder en kamera som klarar av det :P
  4. Hur gör man för att exportera ett projekt från AE till Premiere?
  5. Tsukino

    Tornado

    Joo!! Det ser ju jättebra ut! För häxan ska typ skapa en tornado i handen som gör så att Dorothy kommer till oz.. det blir perfekt! Tack så mycket Mannemoviemaker för att du bifogade inställningarna! Men hur animerade du den så att den kunde åka omkring?
  6. Tsukino

    Tornado

    Snälla, hjälp mig någon!
  7. Tsukino

    Tornado

    Jag vill göra en Tornado i After Effects 6.5. Men det går inget vidare. Kan någon ge mig lite tips på hur jag ska göra?
  8. Tsukino

    Magix Movie Edit Pro

    Jag vet, men jag råkade lägga den fel. Men, den är ganska bra eller? Jag vill gärna köpa det.
  9. Hej, jag har hittat ett redigeringsprogram på Hobbex. Det heter Magix Movie Edit Pro och jag undrar om det är något att slänga ut pengar på? Är det någon som testat det?
  10. Vilken är bäst för en DV-kamera? Greenscreen eller Bluescreen?
  11. Men om den ska landa på kameran kan det väl inte vara så särskilt bra med en hård docka?
  12. Ok, är det sånt man använder Digitalkamera för då?
  13. vad betyder "Dv" egentligen?
  14. Jag skulle nog ritat ett sådant vinklat fönster i Photoshop. Sen hade jag tagit bakrunden blå och keyat ut den i After Effects. Sen hade jag sänkt opacityn. Går lika bra att göra det i Premiere. Men om du ska röra tv-skärmen så att knappen typ rör sig så vet jag inte riktigt hur jag skulle göra. Kanske key-animerat.
  15. Snyggt! Riktigt bra! Du ska vara stolt för det introt! Fast jag menade något ungefär som det här, det ser väldigt stiligt ut tycker jag: http://www.freewebtown.com/jefuchan/tsukino/eldboll.jpg
  16. Kan man göra eldbollar i 3d i After Effects?
  17. Var hittar man det? EDIT: Nej, jag hittade det nu...
  18. Tsukino

    Hue/Saturation

    Ja. Men exakt hur får jag den fina bruna sepia-färgen? Har försökt och försökt men det går inte.
  19. Tsukino

    Tillbaka

    %2$s skrev: Mvh Film smurfen. + Fråga på bara. Det är så man får svar på sina bönor. Tack för svaret! Jag ska fråga, som sagt, om man inget frågar får man heller inget veta!
  20. [citat=Djungelsmurfen]de går att ta bort den även fast den inte är en speciell blå färg men de kan bli svårare om den är ganska lik andra färger i bilden, då måste du lägga flera lager med det keyfilter du använder och välja olika nyanser i varje. det finns redan väldigt många trådar om bluescreen, greenscreen och chromakey här på forumet så prova med sökfunktionen så hittar du säkert en hel del som kan vara till hjälp. tre inlägg va väl inte speciellt mycket förresten :l[/citat] Haha, det här var längesedan. Men hur menar du det där med att lägga flera lager med keyfilter?
  21. Jaja, förlåt om jag tjatar och frågar mycket, men jag har även nu två frågor som är viktiga för mig att få svar på: 1. Var köper man vajrar, så att det ser ut som att man flyger? Någon bra affär som ni kan rekomendera? 2. Kan man filma mot en vit vägg i stället för ett blått skynke? Blir det dåligt med en vit bakrund?
  22. Jaa.. Om man inget frågar får man heller inget veta? Varför inte vara glad för att man kan hjälpa till?
  23. %2$s skrev: P.S. Vare inte du som var van vid AE ? Jo, men jag kanske inte har lärt mig allt? Har aldrig ni glömt att skriva? Alla gör misstag, inte bara jag. Tänk på det. Och förresten, var hittar man den där Trackfunktionen?
×
×
  • Skapa nytt...