Gå till innehåll

Mr Burns

Medlemmar
  • Inlägg

    20
  • Blev medlem

Utmärkelser för Mr Burns

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Tack så mycket, F1. Tänk om alla var lika hjälpsamma som dig, då hade världen sett bättre ut.
  2. Märker att min lathet provocerar Munthe så jag får väl övervinna den och slå i manualen då. Tackar er ändå för visat intresse...
  3. Hallå! Jag kommer ihåg i de tidigare premiere versionerna så gick det att ta bort några frames/sek. Går det att göra i Premiere Pro? Jag är för lat att kolla handboken etc. så jag ställer frågan rätt ut till er. Jag vet oxå att i Avid går det att göra alla klipp på timelinen till ett klipp "mixdown" eller nåt, går det att göra i Premiere Pro?
  4. Jag har letat efter en förinställning av sepia färgton i Premiere pro 1.5, utan framgång. Finns det någon, eller är det någon som har någon schysst inställning? Jag får inte riktigt till det med färgerna...
  5. Vad har du för version av Premiere? Du kan alltid testa att ladda ned senaste versionen av directX (om jag inte minns fel) och så finns det uppgraderingar som du kan ladda ned på Adobes hemsida, dvs om du inte redan har Premiere pro 1.5.
  6. Mr Burns

    Split-screen?

    Tack så mycket!
  7. Någon som vet om det går att fixa split-screen i Premiere pro 1.5? Jag vet att det går i AE, men jag har tyvärr inte det. I AVID går det att göra exempelvis i picture in picture-funktionen. Finns det något liknande sätt att göra det i Premiere pro?
  8. Tack Rogge! Nu funkar det! Det är precis det här som gör att man besöker forumet.
  9. Nu har jag köpt min super dator och spenderat hela, soliga, dagen åt installation av ny dator och uppdatering till Premiere 1.5. Hursomhelst, installerat drivrutin etc. för ljud och allt funkar. Tankade in ett clip som jag gjort. Ljud i högtalarna. (Sensation! vilken bild, och vad allt går fort...) Sen när jag skulle kolla på klippet och inget ljud ut. I kameran men ej i högtalarna...? Vad göra fel?
  10. Tack så mycket, då vet jag!
  11. Jag ska uppdatera min Premiere 6.0 till Premiere pro 1.5, och undrar om man kan bränna DVD direkt från programmet eller om man först måste exportera en AVI fil och göra om till DVD format i annat program?
  12. Jag håller helt med Vandraren och Mr Black. Det är helt klart att det är innehållet som är intressant. En bra historia är en bra historia. Jag tror att det kom med Film Noir revival efter "Seven". Som influerade väldigt mycket. Inte minst musikviderna, den hårdare skolan...
  13. Ja, det var jag som ställde frågan. Om man använder vidvinkel blir bilden naturligtvis vidare, typ fisköga. Det finns säkert något program, som fixar mitt problem, men vi på det här forumet har säkert inte har råd med det, nu snackar vi 100 tusenlappar per bild... Man måste nog tänka så att: Det man berättar är nog viktigast. (Där: fick jag pretatiös utslag)
  14. Tack för era svar. Men det är nog tyvärr omöjligt, om man inte gör typ någon inzoom, letterbox etc. Min tröga hjärna har kommit underfund med det efter en stunds verksamhet.
×
×
  • Skapa nytt...