Jump to content

Riizen

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • Name
  Johannes Riis
 1. Riizen

  Alamdv

  Jo det måste nog vara så för det har funkat för mig förut, även verision 1 av Alamdv, som jag har fullverision av, har samma problem
 2. Riizen

  Alamdv

  Okej, det där verkade seriöst. Nu åter till min fråga, ingen som har en aning, jag skulle gärna vilja prova effecterna innan jag köper det, vet ju inte om det är värt slantarna.
 3. Riizen

  Alamdv

  JR_steff, vem du nu än är, sluta fjanta
 4. Har ett litet problem, när jag importerar en liten snutt film till alamdv så blir själva filmen helt vit. Jag har provat att importera olika format men det blir samma fel hela tiden, hade Alamdv förut men då funkade det bra. Kanske det något med nån codec som ligger på datan, ska kanske formatera!? Och vet nån någon annan sida med plugins till alamdv än den officiela(www.fxhome.com), där måste man ju köpa programet, jag har bara demot.
 5. Och nu undrar jag bara, funkar det med vilken mic som helst till kameran? Även sådana som inte är gjorda just för det.
 6. Var på väg att göra en exakt lika topic. Fast jag undrar också om man kan stoppa i vilken microfon som helst i kameran? När jag plugade in micen som jag har till datorn i kameran blev det bara brusigt... Har en Canon MV500i. KOllade vad deras microfoner kostade och den billigaste låg på 1000 spänn men det är jag inte villig att punga ut med.
 7. Det går ju inte att göra sockerglas ju! Det blir ju bara kladigt! Har någon lyckats??
 8. Riizen

  Tv

  Jag har försökt koppla tven till datorn så man ska kunna se alla filmer man titar på i helskärms läge. Jag har laddat ner en detonator från nividia men jag har bara fått den att funka med windows media player., hur får man det att funka med premiere?
 9. Riizen

  Pinnacle

  Du har rätt Pinnacle studio 8 suger...
 10. Hur gör man Bluescreen med premiere? Jag e nybörjare på det...
 11. Varför gör det inte att infoga en gif bild i en title i Pinnacle studio 8?
 12. Eller så köper du programmet "Presto! Videoworks" där är de hur lätt som helst att censurera!
 13. Jag har försökt gjort en film ruta i hörnet på en annan film i pinnacle 8. Jag hörde att man kunde göra en rörlig DVD meny knapp men hur gör jag en sån?
×
×
 • Create New...