Jump to content

qwertyunion

Members
 • Posts

  346
 • Joined

Everything posted by qwertyunion

 1. Ja minsann, vilken estetik! Någon gång vid slutet hördes det knappt var hon sa dock, musiken blev lite för stark tror jag. Det var det enda! Så bra så bra!!!
 2. Riktigt Bra! Jag tycker inte att teasern var för lång, jag älskar långa tagningar, så detta passade mig perfekt. Vill hemskt gärna se den om/när du lägger upp den här! Vad var det för vacker musik? Lycka till med allt!
 3. Grymma Animationer av en Grym Film!
 4. Modigt att göra en så pass brutal film som det faktiskt är. Jag är lite inne på samma sak som Danell var, att det är lite ovisst Varför det som händer händer. Men jag gillade det ändå, mycket! Snyggt filmat, jag saknade inte musiken då jag tyckte att den obehagliga tystnaden var precis nog! bravi
 5. Har du prövat att göra det igen?
 6. tack för nöjet. Tyckte mycket om den! Blev dock liiiite tjatig fram mot slutet tyckte jag! keep it up!
 7. Väldigt stämningsfullt! Jag som inte kan mycket om animation alls...Är det mycket svårt? Hur är det uppbyggt?
 8. Dannyboy! Jag tyckte att det visuella passade väldigt bra ihop med musiken! Härliga miljöer! Vacker kärleksförklaring! :D Tack för det!
 9. Ja det är verkligen en riktigt fin kamera som skolan lät mig använda!! Men den är inte där för utlåning, skolan är en musikskola så kameran är främst där för att filma vissa konserter och så, men den används inte lika ofta som den borde.. så i utbyte mot lite konsertfilmningar får jag använda den till egna produktioner!! Det är inte ihoptryckt för mig...kan det vara någon inställning? Tack!
 10. Har du prövat att göra det igen?
 11. En mycket fin kamera, Canon XL1:an! fick låna den av skolan! :D
 12. Jag vet att det mellan vissa av klippen kunde bli lite hack i ljudet, detta var ett av de svåraste sakerna med hela projektet, tro't eller ej. Men det ska jag finslipa på tack!
 13. Skulle gärna slurpa i mig lite aphjärna eller babyormar...varför inte ögonsoppa? ^^
 14. Tack för kommentarerna, Jag håller med er om att det inte blir realistiskt när det är 15-åringar som agerar som dom gör, men jag valde att köra på ändå, så mitt mål med filmen inte i första hand var att den skulle vara realistiskt. Men min förståelse för era tankar är absolverad! Jernby film, det är inte min första film, det är dock den första filmen i "den nya eran" (hehe), den första filmen jag viljat stå för. Förut har det mest varit på skoj och det har inte varit speciellt seriöst. Nu har det tagit fart för mig liksom, jag skriver mer än någonsin och får nya idéer hela tiden, det är fantastiskt härligt! Mvh Johan
 15. "Är det inte lustigt hur våra hjärnor kan få oss att tro att vi redan varit med om någonting som vi upplever för fösta gången...?" Jag har varit medlem på voodoo ett bra tag nu, men jag har aldrig visat upp ett eget verk - så nu tänkte jag att jag skulla passa på! Denna film gjordes på en vecka i princip. Jag satte mig ner och skrev manuset en kväll och en vecka senare tänkte jag: Jo men man kanske skulle skjuta den på fredag efter skolan! Och så redigerade vi den samma helg. -Här har ni resultatet. Hoppas det smakar! Gärna Konstruktiv Kritik! Simplex är den första delen i en planerad trilogi... http://www.sprocket.se/media.php?id=1787 http://pici.se/pictures/Hwio5o.jpg http://pici.se/pictures/DG2t2l.jpg http://pici.se/pictures/fO6tDD.jpg Format: MPEG Längd: 3 min
 16. Hälsa Putte från mig; Johan från vinterlägret! Kul att se er göra film!
 17. Jag tyckte filmen var väldigt explosiv och effektful, detta med budskap tycker jag är upp till var och en att avgöra för sin egen del. Jag fick en egen tolkning, måste se om den nu kom jag på.... MEN. väldigt bra, tyckte mycket om den!! mvh johan JUst det! Den där "techobasen" borde gå bort...eller den förstörde den obehagliga känlan som filmen annars förmedlade!! annars var det kanon! Tack
 18. Såg den precis. - Långt var det och det bestod mest av en av karaktärer som kom springande från långt håll, kommer närmare och närmare kameran och sedan ut ur bild. + Tyckte om inledningen med introduceringen av själva tävlingen och karaktärerna.
 19. Anhool vad menar du med trackerprogram? Om ett sådant program är det som gör bitpop och blipblop till bitpop och blipblop kanske det är lite annorlunda musik. Jag trodde det var mer som en genregrej. Kalla det elektronica eller vad du vill? Vad skulle ni kalla det?
 20. Vi använder oss av musikprogrammet Reason. Känner någon till det? Det är iofs ganska känt så jag skulle inte bli förvånad. Men det är jättebra tycker jag. Där gör jag även filmmusik. Programmet har bra ljudbank och man kan få en verklig ton på det hela om man vill. (Om nån vill höra delar jag gärna med mig). Lilla fabrorn: Namnet Stay Ali kommer från filmen Stay Alive...ja ni vet den där ganska nya "skräckisen" om tv-spel vs reality....det var iaf en bandmedlem som såg att någon hette det på msn, men fönstret var minimerat, så det blev helt enkelt Stay Ali... och så började han använda sig av det - och se här hör sen.
 21. Tyckte mycket om Underwater Dance!
 22. Hördenini, Jag älskar musik. All sorts. Och på senare tid har jag börjat intressera mig lite för elektronica/blipblop/bitpop-stil. Det är ganska intressant vad endast en dator kan skapa och vilka ljud man kan få fram. Nåväl. Jag har med mina två vänner ett kul projekt/band kalla det vad hon vill. Stay Ali går vi under. Någon här på forumet lär ju förstå varifrån namnet härstammar, hehe. Det är som ni kanske förstår bara en väldigt kul sak som vi gör då och då efter en tuff vecka i skolan eller efter fikat på vårt hemliga stammisställe på söder. Vi har i alla fall fått dessa omdömen i andra sammanhang: "Best Innovative Retards 2007..." "jag stängde av musiken när trummaskinen satte in" "Lägg ner" Stay Ali heter vi alltså: http://www.myspace.com/stayali
×
×
 • Create New...