Gå till innehåll

mikki

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev medlem

Utmärkelser för mikki

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Hej! Går andra året på gymnasiet och söker praktikplats på 9 veckor inom natur/äventyr/res-film. Någon som har tips på var jag kan vända mig?
  2. mikki

    Ljudet försvinner

    Nej, det finns hur mycket utrymme som helst kvar på datorn. Jag har gjort om det hur många gånger som helst nu, samma sak varje gång :(
  3. mikki

    Ljudet försvinner

    Kameran filmar PAL i alla fall. Borde man inte ha samma då?
  4. mikki

    Ljudet försvinner

    PAL är svaret på båda.
  5. mikki

    Simplex (3 min)

    Jag är helt otroligt imponerad av dig jopp. Fotot var JÄTTEfint, grymt bra det där med fokusen, och fint med de snabba klippen. Idén med pölen i slutet var klockren, och allt var också väldigt tydligt, t ex. det där med bladet i munnen. Du vet dock vad jag tycker om snacket ;) Cred till Bård för fin poster.
  6. mikki

    Ljudet försvinner

    Har inte med själva datorn att göra. Det har fungerat EN gång tidigare. Har ingen aning om hur. Det är meningen att Adobe Premiere Elements ska vara kompatibelt med dvd, vilket det också är men nu är det nåt ***** lagg. Har tillgång till både dv och dvd men jag föredrar dvd då det är MYCKET skönare, lättare och bättre (enligt mig).
  7. mikki

    Ljudet försvinner

    Ja, jag har testat med 9384938473 olika klipp i 34978349 olika projekt...
  8. Skulle behöva hjälp med ett litet problem. Det är så att jag filmar med dvd-kamera och redigerar i Adobe Premiere Elements 3.0. Ljudet på klippen fungerar alldeles utmärkt när det spelas upp i kameran eller i t ex. VLC eller Windows Media Player, men när jag ska redigera så är det bara de första sekunderna som spelas upp om och om igen, och allt annat ljud försvinner. Någon som vet varför och vad man kan göra åt saken?
×
×
  • Skapa nytt...