Gå till innehåll

jholmberg

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev medlem

Allt postat av jholmberg

  1. Jag får inte med mina Solids och Lights när jag rendrerar ut min 30 sekundare i AE 6.5? Vad gör man?
  2. Jag filmade igår mot greenscreen med DV, dock ingen chromacolor screen utan ev väldigt grön fond och det blev riktigt bra. Men de strular sig endå när jag ska keya bort de gröna. Det är första gången jag gör detta så alla tips är välkomna! kanske någon som vet en riktigt bra tutorial för just detta i AE? Edit: Problemet är gröna och fula kanter och att den plockar ut EJ gröna zoner i personen fråmför screenen. Försöker jag korrigera ett moment försämras något annat och vise versa...
  3. jholmberg

    Begagnad xm1 värt?

    tycker de verkar vara lite dyrt! Var ett riktigt 4bra tag sen den kom ut.. känns väll som v.3 skulle vara på väg.. :/
  4. Ok. Någon som har erfarenhet av att "key'a" bort blue/green screen i preimere och kan komma med lite softa tips ocj trixs?!
  5. Vad är de för skillnad på Blue och Green screen vid inspelningstillfället, vad föredras...? Hur är det med "Keying" i premiere pro 1.5 eller senast AE?... ZweiStien känns onödigt?!
  6. jholmberg

    Fcp 5?

    Exakt vad är; FCP 5, så en annan hänger med.. ! =)
  7. [citat=Hane]Har inte med att få displayen att röra sig att göra men hittade denna tutorialen någonstans och kom att tänka på denna tråden om mobildisplayen. http://www.totaltraining.com/prod/videos/clips/TAE65_Ball_Action.html Ger lite skön displaykänsla eller??[/citat] Sjuukt soft! Är den där effekten någon plugin eller finns de med i senaste AE?
×
×
  • Skapa nytt...