Jump to content

Mr...

Members
 • Posts

  9
 • Joined

Everything posted by Mr...

 1. [citat=Rogge]Nummer ett är att aldrig testa en DVD-meny i Encore med att klicka med musen. Använd alltid dom knappar som finns längst med i Prewiev-fönstret eller navigera med hjälp utan piltangenterna på tangentbordet. Gör man inte det upptäcker man aldrig om någon knapp är "fel-routad", dvs går åt fel håll eller som det verkar vara i ditt fall, ingenstans alls, så blir det så där, tyvärr. I Encore, tryck Ctrl+7 för att visa knapparnas Routing. Då ser du vart knapparna pekar när du använder DVD-spelarens fjärrkontroll. Du kan ändra hur och vart dom går när man trycker på DVD-spelaren kontroller bättre om du tar bort krysset för Automaticly Route Buttons på Properties paletten. Hur man gör sen står i manualen. För att prewieva en DVD innan bränning i Encore: Ctrl+Alt+Spacebar Har du använt Automaticly Route Buttons, vilket är default, så verkar det iofs konstigt att det inte fungerar på din DVD-spelare. Fungerar några DVD-skivor du bränner i Encore på din DVD-spelare eller är alla likadana? /Roger[/citat] Låter som en kille man skulle behöva lite seriös hjälp av framöver.....
 2. Jag tycker ta,mej ,fan att dom där så kallade artisterna ska vara förbannat glada över att att få gratisreklam i filmer som är nerlagt en massa jobb i. De e fanimej dom som ska skicka upp lädret,Arrghha Tror dom att folk sitter och glor endast på en filmsekvens för att höra lite gratis skitmusik???? Är man så sugen på den artisten, går man man väl och köper en hel och fräsch skiva av den där skitmusiken,eller???? Nä dom där fjunhögarna har en överböitro på sej själva. Stå på er , Jag spelar in en hel del musik själv, så vill ni ha lite sjysst musik? Tjoa till. Och det är helt"Gratis" "Blink"
 3. Ingen som testat att göra en p-rulle där alla har kläderna på? Bör vara andå svårare?
 4. Jag är inte ett dugg insatt i filmning och filmteknik. Men det som slagit mej med det lilla jag har fuskat lite och läst här är att fantasin verkar kunna vara nog så viktig? Och att man inte enbart förlitar sej och tror lösningarna finns i jättedyra program? Det jag ville ha sagt är att man kan komma ganska långt med god fantasi. Några synpunkter på det?
 5. Om du menar rekyleringen av vapnet vid skott? Kanske man skulle kunna tänka sej en fiskelina fäst i vapnet som någon rycker till i valfritt hårt? Bör bli trovärdigt.
 6. Jag får ett surrande ljud i bakrunden av den inspelade filmen. Jag har även provat med en extern mic men problemet kvarstår, om än något mindre. Surrandet är inte speciellt högt men man tänker på det i tysta partier. Jag tycker det nästan låter som att det skulle vara någon typ av elektronisk störning. Typ brus eller surr från en högt påvriden mic. Är det här något man får leva med när man använder en relativt billig kamera?
 7. Hej igen. Var och köpte ett firewirekort i dag. Nu fick jag igång kameran i Premiere. Har inte brännt något än, men nu vore det väl f#n om inte det skulle bli bra. Antagligen blev det någon störning med usb-streaming. Och kvalitet på bilden blev dålig när jag laddade den i movie maker. När jag sedan importerade den i premiere, ja då var ju skadan reda skedd s.å.s. Så nu kan vi konstatera att det krävs Firewire för att fånga film i Premiere.
 8. Hej på er! Hittade detta jättsnygga forum idag när jag var ute på nätet och letade info. Min fråga har säkert stötts och blötts en hel del här. Jag har kikat runt här inne men förstår ändå inte vad som är problemet? Jag har spelat in en film med dv-kamera. Har sedan provredigerat den i både Movie maker och Premier. Problemet är att resultatet på den brända dvd skivan är mycket sämre på tv´n än när jag spelar upp filmen direkt på tv´n från kameran. Jag brände skivan i Pal 4:3 hög kvalitet. Har jag missat något? Det bör väl finnas en inställning som passar mina önskemål. Jag använder inte firewire när jag tankar över till datorn. Kan det ha någon betydelse för bildkvaliteten?
×
×
 • Create New...