Gå till innehåll

ledgefilm

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev medlem

Allt postat av ledgefilm

  1. Tack så mycket. Vad kul att du gillar den! Angående gesterna han gör, så vet jag faktiskt inte helt. Han schasar nog bort honom skulle jag tro :)
  2. Nu är det visserligen inte så många som har tittat på videon, men vi skulle verkligen uppskatta om någon kunde ge oss lite konstruktiv kritik.
  3. Hejhej! Vi på Ledge Film har precis producerat en musikvideo åt ett holländskt band som heter KLARÄLVEN. Videon är lite mer suggestiv än de produktioner vi gjort tidigare, i ett försök att matcha den abstrakta musiken. Vi skulle bli jätteglada om vi kunde få lite synpunkter på filmen. Tack på förhand!
  4. Yes. En del av dealen var att de skulle ta bort filmen från sociala medier. Den får bara visas på lokala TV-stationer i deras region. Vem det var som gav grönt ljus för att göra en kopia av vår film vet jag inte, och inte produktionsbolaget heller...
  5. Ser att du är från Värmland. Värmlands kortfilmsfestival Filmörnen kan ju vara värt för dig att spana in. Var nyss en filmfestival i Arvika som man kunde åka på tillsammans med Film i Värmland. Raketfilm är också ett bra sätt att träffa andra filmare i Värmland.
  6. Vi har sedan starten av den här tråden bytt namn till Ledge Film. Därför svarar jag med det här kontot. Javisst! Ber om ursäkt att jag inte återkom tidigare. Kan ju säga att Tolin gjorde en ganska precis analys av situationen. Det var en del telefonsamtal fram och tillbaka mellan oss och Räddningstjänsten i regionen i fråga. Det var självklart en del diskussioner, men vi stod på oss och bad om ersättning och höll på att vi inte ville ta till rättsliga åtgärder. De gick till slut med på en summa som båda parter tyckte kändes rimlig, skrev ett avtal och skickade faktura som var betalad i tid. Vi hade säkert kunnat få ut mer pengar om vi kontaktat en advokat, men då hade processen med största sannolikhet fortfarande varit igång än idag. Ärligt talat var det skönare med ett snabbt avslut. På den vägen var det!
  7. Du kan göra en ny "Default Still" under fliken Title>New Title. Sedan kan du trycka på "R" för att få Rectangle Tool. Du kan ändra färg, form och storlek hur du vill.
  8. Grymt snyggt Pablo! Gradingen var schysst.
  9. Jag vet inte helt vad problemet med din avi-fil är, men om huvudsaken är att filmen ska se bra ut så kan du ju testa att dra ut i ProRes. Om du inte har det så testa QuickTime H264, det brukar räcka.
  10. Måste det vara just en avi? Testa att dra ut i mp4 eller något och se om det fungerar.
  11. Tackar för kritiken! När du säger inställning, menar du inställningarna i kameran då?
  12. Tack så mycket! Kul att du tycker att det blev bra, och tack ännu en gång för teknikstödet :) Tack, det var en filmisk känsla vi försökte uppnå. Vi håller med om din kritik, och vi kommer definitivt ta med oss detta till nästa produktion! Vi tar gärna emot mer kritik, negativ som positiv!
  13. Cracks är en låt av Karlstad-bandet Pompejius som vi gjort en musikvideo till. Detta är vårt första musikvideo-projekt som produktionsbolag, och det är filmat i Värmland under oktober 2012. Låten handlar om den inre resan en familj gör när en familjemedlem drabbas av en allvarlig sjukdom. Musikvideon fick ganska stor uppmärksamhet i media runtom i Värmland och i fredags hade vi en release-fest på en krog i Karlstad. Kom gärna med konstruktiv kritik! Pompejius - Cracks on Vimeo Filmen är gjord med stöd av Film i Värmland, och tekniskt stöd av Pablo Fernandez företag dpStuff. Film i Värmland | dpStuff
×
×
  • Skapa nytt...