Jump to content

spikey

Members
 • Posts

  29
 • Joined

spikey's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Tja vigge. Hur går det? :p Styr du upp något`?
 2. Filmgruppen splittrades upp en aning innan den ens han börja, så vilka är sugna på att köra igång ett projekt i slutet på aprill/början av maj? :)
 3. Taaour inget har börjat än vad jag vet. Det var nån som snackade lite om något men inte hört från dem nu. Vad har du gjort för grejjer tidigare?
 4. sista ansökningsdag 18 februari :/
 5. Jag är på! Är ni fortfarande på eller har ni redan börjat? :) Jag bor i Lund.
 6. Abraham, antar du inte är bosatt i Malmöregionen?
 7. Crap det såg pro ut. Intressant o se mer!
 8. har precis börjat så har bara gjort en riktig pissproduktion änsålänge :P tog bara någon timme. men kan uppa sen. blir ett mer seriöst projekt nu under jul dock. men ska uppa i veckan.
 9. Typiskt. vi är alltså 3 st som hade kunnat göra några mindre produktioner men vi bor alla på olika ställen :P Typiskt.
 10. Någorlunda nybörjare på film men sysslat en del med ljud och bild tidigare tänkte.. Har en polare som precis börjat och tänkte höra om det är fler som är på på att köra sammarbete/teama nån dag då och då med att göra kortfilmer och liknande? just for fun. Såväl skådespelare/filmare/ljussättare/redigerar osv. Tänkte slänga ut en fråga och kolla intresset iallafall :)
 11. Mitt mål är att kunna filma med sådan skärpa/exponering och kvalite som dig. Hur bör mitt histogram se ut? (har ochså en sådan funktion i min kamera även om jag inte förstår hur man använder den). Om man kan få se en bild eller typ få lite nybörjartipps? :)
 12. Satan i gatan vilken kvalite. skärpa / färger / exponering. är det inte svårt att få rätt exponering i Gh2 eller har den ochså något hack så man får se levels och % ljusförhållanden och saker?
 13. Jo men om du tar och kör upp tex lord of the rings på datorskärmen, tar en skärmdump och kollar åp det som skall vara "svart" är det ljusare än de letterbox ramarna (totalts svart) ovan och underifrån.. Detta gör dock inget då det käns lite "pro" när det inte är totaltsvart" ? Ungefär som att det känns lite mer analogt när det inte är 100% svart. då det lätt kan kännas lite digitalt. eller är jag ute o cyklar?
 14. menade iofs bara "fot-scenen" framifrån :) nevermind. riktigt grymmt och stämmningsfullt.
×
×
 • Create New...