Gå till innehåll

moonsson

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev medlem

Personlig information

  • Namn
    Andreas

Filmskapande

  • Utrustning
    Canon 60D, Canon 20-35mm 2.8L, Canon 50mm 1.4, Dynacam shouldermount, Röde Videomic Pro, LCDVF, ART dual mic pre USB (som mikrofonförstärkare med XLR och 48V)
  • Intressen
    Musik- och videoproduktion

Utmärkelser för moonsson

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Rekommenderar också 60D då det ändå är lite tyngd i den, vilket är bra om man glömmer shouldermount etc. Panasonics grejer har jag aldrig testat (kan därför inte rekommendera) känns lite plastiga på nåt sätt, men ska ju ha mindre problem med olika bildproblem som moaré etc.
  2. Kan rekommendera att köpa till ART's lilla externa stereopre-amp, visserligen bara 50db gain... Men man får ha överseende då det handlar om 9-Voltsbatteri och att strömförsörjning á 48volt phantom finns. Dessutom har den inbyggt ljudkort (rätt dåligt sådant antar jag då jag aldrig testat, men det är mycket för cashen). Rätt cleant sound om man tweakar lite. Kan länka klipp om så önskas! :D ART DUAL PRE USB - Thomann Cyberstore Sverige
  3. Du har inte råkat kryssa i "recompress all files"? :)
  4. Grymt asså! :D Hur lång tid tog det att redigera hela tjofräset liksom?
  5. Fin video! Personligen hade jag nog jobbat med en något öppnare bländare (dratt ned på ISO eller slängt på nåt filter som kompensation) för att ge mer fokus i bilden (haha, eller mindre "som är i" fokus) och kanske jobbat mer med "close-ups". Dessutom hade jag nog valt en annan dag (mulnare) att spela in klippet eller försökt att kontrollera exponeringen mer! Annars fett bra! De är schysta i Safemode, sköna grabbar! Han finnen spelar på sjukt snygga guror med Woodo eller nåt (svenskt företag)!
  6. Tänkte mest på att trummisen och i viss mån den andra gitarristen och basisten var rätt dåligt belysta. :/ I övrigt bra asså! Bra jobbat!
  7. Hej! Riktigt nice känsla vad gäller ljussättning och i kameravinklar. Grymt att du valt en rätt kaxig färgton (även om jag personligen inte gått så mycket åt grönt, smaksak), det passar. Dock tänkte jag lite på synk mellan ljud och bild vad gäller trummisen. Särskilt i början kändes han klippt någon millisekund efter (kan ju vara eftersträvsamt om man gjort det medvetet). Jag hade nog klippt honom aningen tidigare än slagen, då det känns köttigare! Sen var det väldigt coolt med texten som förstärker texten (haha, låter lite dumt, men ni fattar) fast jag personligen tyckte det blev aningen mycket när det kom flera rader samtidigt och det kändes inte riktigt perfa från alla bildvinklar (med det inte sagt att jag skulle gjort det bättre själv) Tack för en fet video iaf! :D
  8. Lyckas inte ladda hem firmwaren :/ Har de lagt ned bort sin nedladdningsserver?
  9. moonsson

    Format vid spelfilmer

    Hej! Det finns väl inte direkt någon "film" i någon av kamerorna som nämnts? Alltså är väl "video-" eller "movie camera" en bättre benämning?
  10. Tjena! Det låter jättekul! Jag har spelat in en del kortare produktioner och är rätt kunnig inom både ljud och bild (mestadels DSLR-video förvisso). Har även gjort en del enklare grafiska animationer. Känner mig hemma inom de flesta områden vad gäller media! Är tillbaka i trakterna kring Gbg till sommarn! Så hör av er om det blir nåt!
×
×
  • Skapa nytt...