Gå till innehåll

Spaderesset

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev medlem

Allt postat av Spaderesset

  1. Bästa resultat får du om du gör det rent "hantverkarmässigt" på varje individuellt klipp och använder dig av en konsekvent färgskala. Dvs att du delar upp bilden i olika delar som du sedan matchar med din färgpalett. T.ex. Highlights, shadows och midtones. Kolla in http://kuler.adobe.com/#themes/rating?time=30 Den hjälper dig att skapa din färgskala och hitta komplementfärger som passar bra i en helhet :)
  2. http://blog.vincentlaforet.com/mygear/cameras/ Hoppas det hjälper :) Han kör en livestreamad workshop under helgen oxå där de senaste modellerna tas upp och man kan skriva "chat-frågor" :)
  3. Checka ordningen på "markörerna". Ibland kan dvd-fjärkontrollerna inte uppfatta om du vill gå upp eller ned - vilket resulterar i att allt fryser. Om du då har fel nummerordning på knapparna fryser den från start :) Kolla iaf:)
  4. Tror att det finns en "matcha-klipp-funktion", dock endast på pc. Kolla även in :)
  5. http://www.manhattanlcd.com/
  6. Spaderesset

    Informationsfilm+7D

    Du kan ju utforska denna lite - beroende på hur mkt efterarbete du vill göra :)
  7. Jo tack :) det får väll bli den... Hade hoppats på att få tag på den amerikanska sorten..
  8. Aha - den länken ville inte min läsare öppna, hmm - aja nu ser jag iaf :) Tack :P
  9. En liten "instickare" om du fortfarande ska köra på redheads är att http://cgi.ebay.com/2400w-Studio-Video-Red-Head-Continuous-Lighting-Kit-/270658608211?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f04829c53#ht_2007wt_1141 troligtvis är det billigaste alternativet - efter att ha surfat runt lite :)
  10. Spaderesset

    Zoom H4

    Konstigt nog så tycker jag att olympus maskiner är bättre för ungefär samma prislapp.. Men det är väll en smaksak :)
  11. Hej! Under vecka 9-10 ska jag spela in en informationsfilm om hur efterarbetning i hollywoodfilmer fungerar och skillnaden det gör i slutproduktionen. Men - kom jag på idag - jag skulle behöva ett kort (ca 4m) "polisband" - ni vet ett sådant som man spärrar av brottsplatser med. Saken är den att jag inte har tid att vänta på en beställning från utlandet - så min fråga här är om ngn vänlig själ har polisband hemma som jag kan få/köpa en bit av? :) Helst av den gula amerikanska sorten. Tacksam :)
×
×
  • Skapa nytt...