Jump to content

Filma helt golfhål?


ddworsky

Recommended Posts

Hej!

Ska filma en golftävling nu på måndag. Har fått ett extra litet uppdrag att ha en kamera stående på ett par-3-hål för att bevaka om det blir hole in one (man kan tydligen vinna 1000 000 då). Det ska fungera som en försäkring på att personen verkligen slagit en hole in one och inte fuskat. Tänkte bara ställa dit en dv-kamera. Tror ni det kommer funka? Nått att fundera på? Bör jag köpa speciallins? Tips?

Link to comment
Share on other sites

Alternativt ställa en laptop med fet hårdisk som du kopplar kameran till, så slipper du bekymret med att byta band stup i kvarten ( var 90e minut? ) . Annars vet jag väll inte, en vidvinkellins om du ska ha kameran nära hålet kanske. Och som gorse sa, skyddsanordning av något slag skulle vara en rekomendation.

 

Lycka till

Link to comment
Share on other sites

[citat=simergy]Alternativt ställa en laptop med fet hårdisk som du kopplar kameran till, så slipper du bekymret med att byta band stup i kvarten ( var 90e minut? ) . Annars vet jag väll inte, en vidvinkellins om du ska ha kameran nära hålet kanske. Och som gorse sa, skyddsanordning av något slag skulle vara en rekomendation.

 

Lycka till[/citat]

 

Jag är ju ingen Golfare men kan tänka mig att du inte får vara så nära hålet,

det skulle fördärva spelet om bollen träffar dig eller utrustning. Så ett fett Tele och kanske någon ställning så du kommer upp lite om där inte finns en bra kulle eller liknande.

Link to comment
Share on other sites

[citat=simergy]så slipper du bekymret med att byta band stup i kvarten ( var 90e minut?)[/citat]

60 brukar det vara

[citat=tublo]Så ett fett Tele[/citat]

Man brukar inte behöva stå särskilt långt ifrån hålet. Det beror såklart på hur banan ser ut, men inte behöver du teleobjektiv inte. Speciellt inte ett fett. Jag skulle rekommendera en kylväska full med käk och nått gott att dricka, ett parasoll, gott humör och hopp om en solig dag. Då kan du börja filma så fort någon slår.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...