Jump to content

Kan inte spara färgerna till 3d objekt


Recommended Posts

Är nybörjar men har försökt göra några 3d modeller i 3d builder och tinkercad vilka jag sedan importerat till Zbrush för att måla på material. När jag exporterar det sen och försöker lägga in i blender blir modellen fortfarande grå. Har kontrollerat att material färgen ska va med men ändå så är den grå när jag trycker på render. Vad gör jag för fel? Har haft det problemet väldigt länge och nu vet jag inte ens om mina modeller får nån färg över huvud taget. Va ska man egentligen göra och hur vet jag att modellen blir målad?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Joey
   Jag vill göra animerade kortfilmer men jag kan inget om animation! Var finns det bra tutorials? Har kollat youtube men hittar inga bra.
    
   //Joey
  • By Taste FX
   Tjenare!
    
   Har nu införskaffat 3dcoat! Väldigt nöjd med det! Men i alla fall så har jag gjort en dinosaurie bara för att testa och såklart vill jag animera den! Och jag såg en tutorial om hur man kan importera 3dcoat. objekt i blender genom att först importera wavefront i Blender.
    
   Men sen så när jag laddade ner blender och testade det så gick det inte att importera wavefront :(
    

   (57 sekunder in i filmen) 
   Jag vet att det ska gå men hur? Snälla hjälp!/ MVH Patrik
  • By 3d-intresse
   Jag kanske är okunnig....men kan någon/några ge mig en instruktioner i hur Blender funkar....det är det där Blender-programet som det tipsas en del om på den här sidan.
   För jag fattar inte ett skvatt.....borde man t.ex inte kunna göra egna figurer,personer,fordon och sånt?!Jag för bara fram bollar,ett aphuvud....inte sådant jag vill få fram. Färgläggning borde väll också kunna utföras....?
   Jag har kollat på youtube där man ser hur ett människohuvud bli till....men allt hände så fort,så det var bara slöseri på tid.
    
   Jag tackar för svar på förhand!
×
×
 • Create New...