Jump to content

3d-intresse

Members
 • Posts

  103
 • Joined

Personlig information

 • City
  Bålsta
 • Job/title
  Studerande
 • Name
  Patric Öberg

Filmskapande

 • Influences
  Nja...ingen har nog påverkat mig.
 • Gear
  Jobbar med Pinnacle studio 11
 • Interests
  Filmning,fotografering och animering

3d-intresse's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Tack för att du tog dig tid att titta på filmen. Du har rätt i allt det du skrivit, som att del7 verkar mest påkostad. Scenerna där kostade mig en hel del, i rekvisita m.m. Det här med berättandet var den svara biten, som hur mycket man ville ha med. Humorn gillar nog främst de som känner mig som person irl. Ljussättningen märks knappt, för att lamporna sjöng ofta på sista versen. De var slutkörda, så gått som. Gällande ljudet, var det ofta ganska sugigt, tyvärr. Det för att mikrofonen antingen hängde i taket, på avstånd, alternativt stod långt ner på golvet. Det var bara fåtal gånger som micken var i munhöjd, och det var i närbilderna. Jag har skrivit manus till en kommande film i nära ett år. I vår ska inspelningen börja. Och till den filmen har jag skrapat ihop 13 "skådisar", varav 3 är från "Kakaos Förbannelse". Tack för din konstruktiva kritik, den är tänkvärd. Och givetvis ska jag ta till mig allt.
 2. FinalDragonProducts kanal - YouTube Om ni gillar mycket extramaterial. Synd bara att många har kollat, men ingen som svarat :-/
 3. Om det verkligen är första gången, var det väldigt bra.
 4. FinalDragonProducts kanal - YouTube Här finns som bonusmaterial till filmen, och alla filmens delar.
 5. I juni 2010 började ett löst snack om att göra en parodi på skräckfilmer. Främst då på The Grudge. Men i brist på inspelningsplatser gick mycket inte att genomföra, vilket är väldigt tråkigt. Många av idéerna var roliga. Det börjades att skrivas ett några sidor tjockt manus. I januari 2011 började första filmningarna att genomföras. I januari år 2012 var filmen äntligen klar. Filmen ligger i 11 delar. Det finns även lite bonusmaterial uppladdat. Kom gärna med konstruktiv kritik. Om vad som är bra, vad som är dåligt och vad som går att förbättra. Tack på förhand! Prenumerera gärna, om Du vill. :D Kakaos Förbannelse Del1 - YouTube
 6. I en scen ska en av filmens karaktärer dö. Hon ska ligga död ett tag. Det leder till själva frågan. Vilken färg ska läpparna ha? Vi vill komma så nära realism som möjligt, alltså ska huden givetvis bli kritvit. Men läpparna? Blir dom också vita, oförändrade eller blåtonade?
 7. Det finns ju bara några bra filmer som är svenska. Det är "Drömkåken", "Besökarna", "Kopps" och "Strandvaskaren". Den sistnämnda var rent filmiskt skit, men jag gillar idén. Det är när svenskar försöker att bräcka det svenska som det går åt skogen. När de ska försöka sig på såna filmer som amerikanerna gör bra.
 8. Kul idé. Kollade inte speciellt länge, men tillräckligt för att tycka att kameran är lite väl fladdrig i biljakten.
 9. Den var inte dålig, väntetiden var dock lite väl lång mellan oskärpan och där man får se själva Keldan.
 10. Väldigt trovärdigt och välspelat.
 11. Det ser riktigt proffsigt ut, enligt mina mått.
 12. Min allra första fightscen spelades in idag under eftermiddagen. Det var inte ens meningen att jag skulle göra en sådan scen alls. Det enda jag hade tänkt mig, då jag gick med min kamerautrustning, till filmstudion var att filma en julhälsning framför green screen. Då jag väll filmat, hittade jag en sopborste och då gick det som det gick. Detta är resultatet:
 13. Tack för era tips :) Jag ska tänka på allt det ni sagt, för ni har ju faktiskt rätt. Jag har varit för snabb med att börja göra animerad film. Orsaken är den att jag är för ivrig att börja göra avancerade saker. Jag får helt enkelt sitta ner och klicka och lära mig allt innan det att jag börjar på riktigt med sådant.
 14. Jag gjorde denna då jag dels har lite mycket fritid och tycker att det är kul med animering. Tänkte inte mycket på manus, utan körde mest på i olika vinklar. Sen klippte jag ihop det till vad det blev. Tyckte det blev så bra att jag la på ljudeffekter, vilka jag mixade till 5.1-ljud. Ljudet sprakar vid vissa tillfällen i mina datorhögtalare. Däremot är ljudet av den kvalitén jag vill nå då jag kopplar in min förstärkare i datorns optiska ingång. Ge gärna kritik med mera!
×
×
 • Create New...