Jump to content

Kortfilmsmanus söker filmare


pirtyboy
 Share

Recommended Posts

Hej!

 

Jag heter Johan och har jobbat med ett kortfilmsmanus ett tag. Speltiden är ca 10 min lång. Det är en ganska speciell historia jag har knåpat ihop med en annan.

Det är ett slags drama/thriller om en tjej i 25-30 årsåldern som bor själv i en lägenhet och är väldigt självständig och egen av sig. Hon studerar på högskolan och har som uppgift att göra ett skriftligt arbete om terrorattacken i USA den 11e september. Hon blir helt insnöad i det och har ingen tanke på omvärlden. Hon blir sedan uppvaktad av en ny grannkille i hennes hus och då uppstår en udda relation mellan dem.

 

Jag har inte de resurser som krävs att genomföra filmen. Det skulle vara kul om någon var intresserad av att göra filmen. Jag har inte mycket emot ändringar om det skulle behövas. Jag kan skicka manuset vid intresse. Ni kan skriva PM till mig här eller maila johanarevald@hotmail.com.

 

Tack på förhand!

/Johan

Link to comment
Share on other sites

Korrigering: Sannolikheten att någon nappar här, är relativt liten. Men. Det behövs bra manus. Folk gillar att göra film och det görs massor av film - vanligare bland yngre/studerande (men inte nödvändigtvis "skolproduktioner"). Är manuset bra? Vet du inte? Kontakta din lokala filmkonsulent och be om feedback. Gillar dem det och kan tänka sig att tjippa in pengar i produktionen? Toppen! Skriv då det på forum och/eller till producenter och dylika. Då finns en sannolikhet att det faktiskt blir en välproducerad film också, och inte något halvdant som slängs ihop på lektionstid av kids med alltför begränsade resurser.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...