Jump to content

Splatter/Rysare/komedi idé


Sambaboy

Recommended Posts

Tjenna, jag och en polare har filat på en idé ganska länge nu, från början var det tänkt att bli till en mer seriösare thriller men jag själv tror att den skulle fungera bättre som skräck - splatter komedi. Vi har inte varit ute efter att komma på en unik idé utan bara en plattform och en historia i en genre vi gillar själva.

 

Hur som helst here is the story.

 

Man får följa en ung kille (20 - 23 år) som drömmer mardrömmar, ser syner och så vidare. Det framgår att våran huvudperson är väldigt mentalt störd. Han börjar jobba som vaktmästare på en skola och det dröjer inte länge förräns hans sexuella frustration och hans labila mentala tillstånd ställer till det för omgivningen och han själv. Det sker ett gäng makabra flickmord på skolan och runt om området. Och det är han som utför dem. Detta vet alla tittare då hans tillväga gångs sätt kommer att visas och följas hela vägen.

Han skall undkomma polisen och sedan fly. Ett litet uppföljarslut på det hela alltså men endå skall det liksom avsluta historien på ett bra sätt.

 

Detta är lite lösa funderingar, kom gärna med förslag ( konstruktiv kritik )

Den som tycker att det suger behöver inte skriva det om man inte har nåt bättre förslag på det hela :D

 

tack på förhand!

Link to comment
Share on other sites

Hahah nej just det.

Men det är det vi funderar på det vore ju kanske ganska kul om man ger poliserna lite bakgrund med. Då bryr man sig lite mer vem det är vaktmästaren slaktar. Men jag vet faktiskt inte riktigt hur man skall göra det. Kanske man borde låta honom härja fritt men då blir det ju en renodlad sadistfilm i stil med jacksons tidigare splatterfilmer.

Link to comment
Share on other sites

Jo det är sant, men det är ju också en del i att bara utveckla sig , prova lite nya stuff . Aldrig gjort nån splatter/rysare förut så vafan, varför inte:D Ingen unik idé som sagt men det kan säkert bli kul ifall man får rätt skruv på det

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...