Jump to content

Sambaboy

Members
 • Posts

  8
 • Joined

Sambaboy's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. hehe precis inte så möe å kommentera på men en synopsis kommer inom kort!
 2. Men snälla Trance danne, Will smith. Hallå i stugan snackar vi filmkänsla eller en karriär byggd på en halvrolig serie i början av 90 talet, som endast går ut på att tjäna pengar och att hålla sig vid liv. Will smith tillför inte magi i någon film han är med i. Punkt slut. Det gör däremot Johhny Depp, Adiren Body, Liam Neeson , Roberto Benigni , Steve Buscemi, Sean penn, Robert De Niro med flera. Filmkänsla som sagt. Den mest överskattade skådespelaren är inte den som uppenbarligen bara tar rollerna inte för att de känner något för den, utan för att de behöver pengarna och det lyser igenom på bland annat Will Smith. Detta är inte faktum det mina åsikter således faktum för mig men kanske inte för er andra Will Smith och Vin Diesel fans där ute.
 3. Jo det är sant, men det är ju också en del i att bara utveckla sig , prova lite nya stuff . Aldrig gjort nån splatter/rysare förut så vafan, varför inte:D Ingen unik idé som sagt men det kan säkert bli kul ifall man får rätt skruv på det
 4. Hahah nej just det. Men det är det vi funderar på det vore ju kanske ganska kul om man ger poliserna lite bakgrund med. Då bryr man sig lite mer vem det är vaktmästaren slaktar. Men jag vet faktiskt inte riktigt hur man skall göra det. Kanske man borde låta honom härja fritt men då blir det ju en renodlad sadistfilm i stil med jacksons tidigare splatterfilmer.
 5. Tjenna, jag och en polare har filat på en idé ganska länge nu, från början var det tänkt att bli till en mer seriösare thriller men jag själv tror att den skulle fungera bättre som skräck - splatter komedi. Vi har inte varit ute efter att komma på en unik idé utan bara en plattform och en historia i en genre vi gillar själva. Hur som helst here is the story. Man får följa en ung kille (20 - 23 år) som drömmer mardrömmar, ser syner och så vidare. Det framgår att våran huvudperson är väldigt mentalt störd. Han börjar jobba som vaktmästare på en skola och det dröjer inte länge förräns hans sexuella frustration och hans labila mentala tillstånd ställer till det för omgivningen och han själv. Det sker ett gäng makabra flickmord på skolan och runt om området. Och det är han som utför dem. Detta vet alla tittare då hans tillväga gångs sätt kommer att visas och följas hela vägen. Han skall undkomma polisen och sedan fly. Ett litet uppföljarslut på det hela alltså men endå skall det liksom avsluta historien på ett bra sätt. Detta är lite lösa funderingar, kom gärna med förslag ( konstruktiv kritik ) Den som tycker att det suger behöver inte skriva det om man inte har nåt bättre förslag på det hela :D tack på förhand!
 6. jo det är klart, men det där att om man skriver det privat så kan man skriva hur fan man vill, alltså det är ju bäst å göra det som det skall göras med en gång så lär man sig det.
 7. Hmm är det någon som har koll på det här med att skriva ut väderförhållanden i manus, är detta korrekt eller skall man helt enkelt låta bli?
×
×
 • Create New...