Jump to content

Musiker söker samarbete för musikvideos


illerill
 Share

Recommended Posts

Hejsan,

 

Mattias heter jag och går under aristnamnet "illerill". I 8 år har sysslat med musik, men har av diverse anledningar haft långa uppehåll. I Januari i år sade jag upp mig från mitt jobb för att satsa som aldrig förr. Jag söker nu någon som är intresserad av att producera musikvideos till mig. Genren är hiphop men musiken är blandad. Ibland mycket sång, ibland lite. I princip allt jag gör är väldigt emotionellt och inget "bitches, bling and fame". Engelska har varit det jag främst satsat på, men har även börjat göra en del svenska låtar på senaste. Det som finns på youtube är inte det jag främst önskar musikvideos till utan snarare nya låtar som för närvarande håller på att mixas. Dessa finns såklart att lyssna på i sin nuvarande omixade form om så önskas.

 

Det optimala för mig vore att hitta någon lika dedikerad som jag för ett långvarigt samarbete och även om mina tidigare låtar inte är främsta fokus att fixa videos till, så ser jag ingen anledning till att inte göra det om utrymme finns för detta. Som sagt så satsar jag hårt.

 

Så fort jag har musikvideos till mina nya låtar kommer jag anlita en promotionbyrå för att pitcha min musik till skivbolag. Även ett hundratal bloggar kommer att kontaktas.

 

Låter det intressant så hör av er så diskuterar vi mera.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...