Jump to content

Kenan Ölmezoglu

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

Community Reputation

10 Good

Filmskapande

  • Interests
    Hoes, Cash, DreamHack Har röstat på Niklas Nordkvist, World of Warcraft, Mogggooom888, http://imageshack.us/photo/my-images/542/hahahaha.png/, Likeulous, Det krävs en längd på 8,5 cm och en bredd på 5,4 cm för att tillfredställa en tjej. Däremot spelar de
  1. Tjena! Jag är en rappare med ca 45k views på YouTube och jag startade nyss min "karriär". Har gått jävligt bra till att börja med och i Fredags spelade jag in min första musikvideo med bra utrustning, så det ser inte ut som något hemmagjort skit, utan det är bra grejer... Han som hade tänkt redigera min video skulle åka iväg till Stockholm och jag ville gärna släppa min låt/video innan DH. Jag undrar om det finns någon här som är duktig på att redigera musikvideos? Jag vet vilka klipp jag ivll ha och det ungefärliga upplägget.
  2. Tjena! Rappat i snart 1 år och ska släppa min debutsingel nu nästa månad eller i Februari, beroende på om vi hittar rätt man. Söker någon som kan göra en musikvideo i denna stil/av denna kvalité. Är villig att betala en hel del. Pris diskuteras givetvis i privat meddelande!
×
×
  • Create New...