Jump to content

bestoftobbe

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  A, A
 1. Hej! Jag är en ensam filmskapare i en liten stad i Sverige. Jag skulle gärna vilja filma mer saker men då jag är helt ensam så har jag ingen att filma. Alla andra jobbar och jag har semester. Någon som har tips på vad man kan filma? Börjar bli trött på att filma snygga träd i skogen liksom.
 2. Har skickat ett meddelande till dig. Hör gärna av dig!
 3. Var i Sverige kommer detta ske?
 4. Har själv funderat över att söka till dessa skolor. Finns där ingen där ute som kan dela med sig av lite erfarenheter?
 5. Fruktansvärt bra! Väldigt bra effekter och ni har fått det att matcha bra med bakgrunden. Gillar hur ni inte tar er på för stort allvar med er dåliga engelska och joggaren som skriker på svenska. Hade ni försökt vara seriösa hade hela charmen försvunnit. Ska med glädje se nästa avsnitt när det kommer ut. Fortsätt med det bra jobbet!
 6. Hejhej! Funderar på att köpa mig en mikrofon till min Canon 7D. Valet är mellan Rode videomic pro eller stereo videomic pro. Tanken är att jag ska försöka filma allt möjligt runt mig så som familj och vänner. Är det då bäst att ha en mono- eller stereomic? Varför är det så?
×
×
 • Create New...