Jump to content

Naomi och hjärtekrossarna - Trailer (Novellfilm med Linda Molin)


Recommended Posts

Hejsan voodoofilmare! Jag har precis klippt färdigt en trailer till vår novellfilm "Naomi och hjärtekrossarna" med Guldbaggenominerade Linda Molin i huvudrollen. Filmen är färdig men vi väntar med att lägga ut den på YouTube tills den har fått gå på festivaler osv! Jag tror inte jag kan presentera den så mycket bättre än vår lite lagom skrytsamma YouTubebeskrivning så jag kopierar den helt enkelt!

 

"Naomi (Linda Molin) är blåhårig, arbetslös och meningslös. När hon på sin 20-årsdag blir dumpad av sitt livs kärlek får hon nog. Hon bestämmer sig för att bli en maskerad hämnare som bekämpar "hjärtekrossare", men hon inser snart att kärlek inte är så enkelt som hon först trodde.

 

Naomi och hjärtekrossarna är en lågbudget novellfilm inspirerad av filmer som "Scott Pilgrim vs. the World" och "Kick-Ass". Filmen är producerad av Film i Dalarna och det svensk-australienska produktionsbolaget Artheory. För manus & regi står Jonathan Persson, en ung filmskapare som bland annat blivit prisad av Svenska Filminstitutet. Filmens exekutiva producent är Daniel Wallentin, som tidigare regisserat långfilmen "Ett öga rött".

 

Huvudrollsinnehavaren Linda Molin Guldbaggenominerades tidigare i år för sin roll som Kristin i Andreas Öhmans "Bitchkram", och hon har även spelat i Guldbaggebelönade "Apflickorna". I Naomi och hjärtekrossarna visar hon upp en sida som ingen sett förut.

 

I övriga roller ser vi bland annat: Johannes Sjöblom, Alice Young, Andreas Lundin Olsson, Simon Andersson & David Billström.

 

Låten i trailern är "Sleepwalking" av Beat Radio, som även dyker upp på filmens soundtrack."

 

Hoppas att ni tycker den verkar intressant!

 

Link to comment
Share on other sites

Haha, tack så mycket! Kul att jag är ihågkommen =D

 

Den är inspelad på Canon 5d Mk III! Dagscenerna är inspelade i princip helt och hållet med ett zoomobjektiv. Jag minns inte vilket exakt, men typ 18-105mm i alla fall, det var vårt bästa objektiv men i nattscenerna så slukade den för mycket ljus så det gick inte att använda. Då fick vi hålla oss till primes. Vi hade ett 28mm och ett 50mm. Lite billigare objektiv. 50mm var det vi använde mest! Vidöppet. För vi filmade det mesta av nattscenerna i naturligt ljus, vissa ljussatte vi knappt alls. Men då pushar man förstås kameran väldigt mycket. Och det blir en jäkla massa motion-blur. Jag tycker vi lyckades rätt okej tillslut men om vi hade gjort om det hade jag definitivt velat ljussätta mer och ge kameran lite mer att jobba med =)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...