Jump to content

Söker folk för filmproduktion i Örebro


Krispig

Recommended Posts

Hallå Filmintresserade!

 

Vi är två studenter från Örebro som söker folk för ett kommande filmprojekt.

 

Projektet är inte relaterat till något skolarbete eller liknande, utan är helt en fritidssyssla för ungdomar som verkligen vill skapa film!

 

Vi vill göra detta väldigt profesionellt och ge filmen så bra potential som den kan få samtidigt som vi ska ha väldigt kul och trevligt när vi jobbar.

 

Tanken bakom projeket är att skapa en så bra film som möjligt med vad våran budget tillåter och att använda oss av en hollywood inspererad produktions-process.

 

Vi är just nu mitt uppe i manus skrivandet och planerar att inspelningen kommer äga rum sen sommar 2012

 

Det vi söker är folk som är väldigt seriösa. Vi går inte på erfarenhet i förstahand när vi rekryterar utan vi vill ha folk som ger allt dom har.

 

De flesta av våra inspelningar kommer ske i Örebro kretsen så om du har en viktig roll i det hela så skulle det vara rekommenderat att du bor i eller i närheten av örebro. Om du ska vara en av skådespelarna så är det viktigt att du har bra engelska eftersom karaktärerna i filmen är engelsktalande.

 

Känner du att du vill vara delaktig i detta projekt?

Tveka inte att kontaka oss. Det vi kräver av dig är att du ska ha någon kunskap inom ditt område eller vara villig att lära dig. Vi vill också att ni har mycket tålamod och inte ger upp eftersom dom flesta inte har någon som helst erfarenhet av film skapande. Alla ska få den hjälp de behöver så därför behöver vi trevliga människor som inte är rädda att hjälpa till och säga vad dom tycker.

 

Under filminspelningarna så kommer det oftast finnas kaffe och fika. Vi planerar också en stor fest med pengarna vi har kvar i slutet när filmen är redo att visas.

 

 

OBS: Eftersom vår budget begränsar våra möjligheter så behöver vi folk som inte är rädda att låna ut sina tjänster eller material för filmens vinning.

 

Vi kräver att alla sköter sina sysslor seriöst och verkligen gör vad de ska. Vi kan inte sköta 10+ stycken samtidigt som vi ska göra våra egna jobb.

Har ni inte tidigare erfarenhet av det ni vill sköta så får ni verkligen se till att forska/träna om det så ni har bra koll.

 

Kontakt:

krispig.sj@gmail.com

kevin.s.nagy@gmail.com

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...