Jump to content

Recommended Posts

Under det senaste läsåret har vi två tjejer från Riddarfjärdens Gymnasium jobbat med att skapa en ca 50 min lång ungdomsfilm.

Vi har fått stipendium, sponsorer, haft provfilmningar för att hitta våra skådespelare, skrivit manus, regisserat, planerat, spelat in, klippt mm.

Vi är snart klara med vår film och har nu gjort klart trailer till filmen.

Kolla på den nu och lämna gärna en kommentar.

 

Biljetter till premiären (som kommer att gå av stapeln på biosalongen på Filmhuset vid gärdet den 18 maj) finns nu att köpa för 40kr/st. Gå in på vår hemsida för att beställa dom nu!

http://www.jgcjproduction.se

 

Vi behöver få ihop massvis med människor (ungdomar) till sista inspelningen som kommer att gå av stapeln nu på måndag den 18/4 i Nacka. Vill du medverka?

Gå in på vårt event på facebook och anmäl dig.

http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=197657730268326

 

// JG CJ Production

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By aprikos
   Hej,
    
   Jag har mitt projektarbete nu i årskurs 3 på gymnasiet och eftersom jag går film, har jag planerat att göra en välgjord kortfilm. Vill bara säga att jag är relativt erfaren i filmskapande även för min låga ålder, detta är ett stort intresse för mig och jag jobbar mycket med reklamfilmer och dylikt utanför skolan. Så ni inte tror att jag inte tar detta projekt på allvar, för det gör jag.
   Här är då men problemet, jag har ingen som kan hjälpa mig. Jag behöver nästan ett litet team av folk som är sugna på att göra en kortfilm runt Göteborg-Uddevalla området. Plats kan dock ändras om det t.ex är några runt östra Sverige som är intresserade, jag är redo att offra en hel del tid för att få detta gjort.
    
   Första hand så behöver jag ett manus, jag är inte den mest fantasirika personen när det kommer till att skriva manus, så därför frågar jag er hjälp. Någon som har ett manus som ni skulle vilja göras film av? Genre speler ingen roll, bara det är möjligt att göra en film på 10-30minuter av det.
    
   Ersättning kommer tyvärr vara låg om det ens kommer vara någon. Även om jag skulle vilja dela ut en liten lön för jobbet så kan jag inte, jag är en gymnasie elev och detta är mitt projektarbete, så jag har inte direkt mycket pengar. Ska nog kunna fixa något dock, som att stå för lunchen för alla som är med osv. Om det är någon annan som också har ett projektarbete efter sommaren så kan ju detta vara en perfekt möjlighet att sammarbeta för samma ändamål, alla som är med kommer ju självklart kunna använda filmen för att visa upp när ni söker skola/jobb (något som jag själv planerar att göra) om ni vill det. Har ett litet mål att även skicka in filmen till diverse filmfestivaler nästa år.
    
   Utrustning kommer vi låna av min skola. Kameror, ljus, micar, allt vi behöver för att göra en otroligt välgjord film finns.
    
   Jag kommer inte gå in för mycket på detaljer just nu, detta är bara för att se om intresset finns. Så någon som på rak arm är intresserad?
    
   //Dennis
  • By Georgios
   [video=youtube;s-OtuxqRE6Y]
    
   COLLIDE
    

    
   Produced/Music/Story/Written/Directed by: Georgios Molander
   Genre: Psychological Thriller, Mystery
   Cast: Johan Cano Gülenay, Mats Johansson and Vincent Lane
   Tagline: "Everyone has a dark side"
   Plot: A man mysteriously wakes up in a forest with no memory of who he is. Being cut between another mysterious timeline, he soon realizes what is happening.
   Release Year: 2012
   Camera: JVC GZ-HD 10
   Edit: Vegas Movie Studio HD Platinum 10.0
    
   Bakgrund:
   Den 25: e april 2012 hade den här filmen premiär i Huddingegymnasiet's aula. Där presenterade jag mitt projektarbete, som då är denna film.
   Titeln på mitt projektarbete är "Vad vill jag göra inom film?"
    
   Meningen med filmen var inte att skapa och producera det bästa jag personligen kan (vilket var svårt med tanke på omständigheterna; jag hade fortfarande skolan vid sidan av), utan att se efter vilken del av produktionen jag ansåg vara det jag helst skulle vilja arbeta med. Jag arbetade dock många timmar varje dag för att få ihop allt. Jag var insnöad och det var riktigt roligt.
    
   Jag ville också inte skapa en film som skriker det uppenbara, utan jag vill att publiken får tänka till lite.
    
   ------------------------------
    
   Vad tycker ni om filmen?
    
   Då jag arbetat med handlingen och karaktärerna mest utav allt, undrar jag vad ni tycker om just dem?
    
   Något annat ni vill tillägga?
    
   Uppskattar all feedback :) Jag lever för det här!
  • By Boom
   Hörde precis att en film som heter "Nasty old people" har sin premiär på The Pirate Bay nu under helgen!!!
   Här är trailern till filmen
×
×
 • Create New...