Jump to content

Georgios

Members
 • Posts

  25
 • Joined

1 Follower

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  Lost och Prison Break!
 • Interests
  Filma! Regissera! Editera!

Georgios's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Hej! Jag och några från mitt universitet spelade in denna på några dagar - vad tycker ni? ;D Vad borde vi tänka på till nästa gång? Vad funkar/Vad funkar inte? Tacksam för alla svar! Tjohej!!
 2. Jag vet faktiskt inte hur jag ska beskriva den här filmen. Jag måste ha varit väldigt hög. Ville göra en liten hyllning till alla Scream och I Know What You Did Last Summer filmerna. Vad tycker ni?
 3. En kortfilm som vi studenter gjort på Luleås Tekniska Högskola... What do you guys think? :)
 4. Hej! Som rubriken säger, letar jag någon/några som är lika filmintresserade som jag är. Jag ska börja spela in filmen ganska snart och vill gärna komma igång med förarbetet. Om du skulle vilja vara med, skicka då ett personligt meddelande :) (där får ni lite mer information, obviously)
 5. Tack för ditt svar! Helt rätt. Lärt mig otroligt mycket. Jag är väldigt glad över att jag gjort detta :) Nu är det ju så att om man nu kollar på filmen utan att veta bakgrunden (såsom mick-besvär etc.) så blir intrycket väl mycket sämre än så som du nu upplevde det. Jag förstår absolut din punkt och resonemang. Förväntningarna blir absolut inte höga, men med tanke på omständigheterna, kan man väl känna att jag lyckas riktigt bra ändå. Som sagt var detta inte ett projekt som skulle visa perfektion. Utan ett projekt som skulle ge mig alla delar inom film. Jag tror att om man nu skulle läsa min rapport, skulle man inse att jag inte varit ute efter en perfekt produktion. Jag kan skapa något mycket bättre :) dock tycker jag att filmen blev helt okej, men jag är inte nöjd och det är bra. Kritiken som du gav är något jag redan vet om i stort sätt. Skulle man kunna be om en rewatch? - Skulle betyda väldigt mycket! Där du följer handlingen mer än det tekniska :)
 6. [video=youtube;s-OtuxqRE6Y] COLLIDE Produced/Music/Story/Written/Directed by: Georgios Molander Genre: Psychological Thriller, Mystery Cast: Johan Cano Gülenay, Mats Johansson and Vincent Lane Tagline: "Everyone has a dark side" Plot: A man mysteriously wakes up in a forest with no memory of who he is. Being cut between another mysterious timeline, he soon realizes what is happening. Release Year: 2012 Camera: JVC GZ-HD 10 Edit: Vegas Movie Studio HD Platinum 10.0 Bakgrund: Den 25: e april 2012 hade den här filmen premiär i Huddingegymnasiet's aula. Där presenterade jag mitt projektarbete, som då är denna film. Titeln på mitt projektarbete är "Vad vill jag göra inom film?" Meningen med filmen var inte att skapa och producera det bästa jag personligen kan (vilket var svårt med tanke på omständigheterna; jag hade fortfarande skolan vid sidan av), utan att se efter vilken del av produktionen jag ansåg vara det jag helst skulle vilja arbeta med. Jag arbetade dock många timmar varje dag för att få ihop allt. Jag var insnöad och det var riktigt roligt. Jag ville också inte skapa en film som skriker det uppenbara, utan jag vill att publiken får tänka till lite. ------------------------------ Vad tycker ni om filmen? Då jag arbetat med handlingen och karaktärerna mest utav allt, undrar jag vad ni tycker om just dem? Något annat ni vill tillägga? Uppskattar all feedback :) Jag lever för det här!
 7. Hmm... Ni ska absolut arbeta på att jobba mer med själva idén och självaste utförandet. Man ska aldrig påskynda sig när det gäller film. Man jobbar och sliter tills man tycker att det är klart. Kom ihåg att göra berättelsen tydlig. Det är trots allt berättelsen som gör filmen... Ingen bra story, ingen bra film. Sätt er ned och kom på en bra story och försök igen :) (Glöm inte att skriva screenplay osv...)
 8. Riktigt snyggt. Älskar långa scener som inte är klippta. Riktigt bra att ni fick till det!
×
×
 • Create New...