Jump to content

Projekt "performance Art"- söker filmare


Shara MUA

Recommended Posts

Jag jobbar som makeup artist/hårstylist/ maskör. Jag älskar att skapa, vara kreativ och har studerat konst i många år, men arbetar numera endast med levande alster. Skapar "levande konstverk" med makeup. :) Musik är även ett av mina stora intressen, och jag har kontakt med en kompositör som förbundit sig att specialskriva musikstycken till mina "filmer", så att jag kan göra "musikvideos" - a la performance art. Dessa musikvideos är tänkta att vara mer som konstverk, där mina makeupkreationer framträder tillsammans med dans och blir levande- som en "show" , mycket konstnärligt,"quirky", "modern art" där vi tänjer på gränserna. Jag vill skapa "utanför ramarna" konstnärliga kreationer, ex genom bodymakeup, fantasi-makeup, mm.

 

Under ett av mina jobb som makeup artist så stötte jag på en dansare, som brinner lika mycket för living artwork som jag gör. Hon kommer att axla rollen som min "tavla" /dansare och sätta ihop koreografi & dans till detta projekt och då till den låt jag väljer att jobba med. Detta projekt är endast i startgroparna/planeringsstadiet nu. Vi kommer dock alla att jobba ideellt med detta, finns ingen budget, utan dessa videos skall ge utlopp för vår kreativitet och även samtidigt fungera som marknadsföring för oss som tar del i detta. Tanken är att vi skulle göra videos med jämna mellanrum.. nya alster, ny performance. Kanske någon gång med fler dansare än en, fler kreationer mm... Men som sagt, allt är i planeringsstadiet nu, plats, tid, när var och hur är ej ännu bestämt.

 

Jag slänger nu ut en förfrågan om någon känner sig manad att anta rollen att filma& klippa detta/dessa projekt och fånga mina idee'r på film? Upplägget, visionen av slutresultatet & regi kommer jag att "hålla i trådarna" för. Jag kommer att skapa en story & kreation inspirerad av musiken, ge min dansare "fria händer" att skapa koreografi, baserat på min tanke, vad jag vill förmedla. Sen behöver vi någon som kan filma detta mästerverk med, och där visa upp sin kreativitet med kameran:).

 

Känns detta som ett projekt du vill ta del av- även om det är ideellt arbete?Är du och vill du vara kreativ, och skapa Living Artwork med oss? Om intresse finns, maila då gärna mig på shara@shara.se . Vore bra att se vad du tidigare har gjort/jobbat med.... blir det stort intresse för detta, då vår vi försöka välja den vi känner är den 4e konstnärliga själen till vårt projekt! :)

 

// Shara

 

http://www.shara.se

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...