Gå till innehåll

Recommended Posts

Postad

Jag stör mig något så grymt på den här loop region inställningen, hela tiden så fort man markerar något i timeline så sätter den markeringen som loop region. Jag har hittat genom google att man kan stänga av den via 'Q' eller knappen i timeline. Det dumma med den är att när man väl ska exportera sitt klipp till en film, så kommer den bara göra det inom loop region till en film inte det runt omkring. Så min fråga är, ska man behöva dra loop region längst till vänster så att den blir "disable", varje gång man ska exportera. För 'Q' fungerar bara att stänga av den så att den inte loopar när man ska provspela klippet. Eller finns det något sätt att stänga av den helt ? Hur gör ni andra ? Drar ni den precis som jag så lång till vänster som det går för då är den "disable" tills att man markerar något igen...

Delta i konversationen

Du kan posta nu och bli medlem senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Skriv ett svar...

×   Klistras in som rik text.   Återställ formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

×
×
  • Skapa nytt...