Jump to content

Jesterhead

Members
 • Posts

  18
 • Joined

Jesterhead's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Okej då börjar det klarna, jag har nu suttit och studerat ett flertal filmer och förstår att mitt försök var bara mig klicka lite på de olika tonerna och hoppas på de bästa. Något jag inte kommer göra om, imorgon kommer jag sätta mig och testa det jag lärt mig ifrån alla tips på youtube! Lördag/söndag spelas filmen in och jag undra helt enkelt är det något snabbt tips ni kanske har för en som aldrig riktigt spelat in något med ett par personer? Planerat allt har vi, endast slutet vi inte riktigt är klara med ännu! Mattihp, Det med belysning har jag funderat på, finns det någon billig lösning på det? Alltså kan man använda vanliga lampor/ficklampor? Musiken får jag snacka med min vän om! Tack för tipset!
 2. Toppen nu har jag betydligt mer kött på bena och kan arbeta med något :D Alltid trott att blått = förmedlar kall och kuslig känsla men där ser man vad fel man kan ha haha! Ska verkligen gå in och kollar på youtube efter videos och försöka få fram något vettigt iaf :D Utveckla mig vill jag verkligen och det var därför jag vände mig hit där de som hållit på ett tag är! Tack så mycket för hjälpen! Haha, tufft att hamna under Boll! Musiken står inte jag för då jag är helt tondöv när de gäller musik, så det är kompisen uppgift!
 3. Antar allt är helt fel gjort? x) nybörjare så något tips uppskattas verkligen!
 4. Vet inte om jag är på fel forums del men denna känns som mest rätt! Om inte ber jag om ursäkt! Nu till min fråga, jag och två film intresserad kompisar har beslutat för spela in en film och min uppgift har blivit med största fokuset på redigeringen. Jag inte redigerat ett klipp de senaste två-tre åren har jag glömt de mesta och därför beslöt vi hos för göra en kort snutt ifrån filmen direkt. Detta så att jag skulle kunna träna och testa för se vad som blir snyggt. Då man oftast har svårt för se allt som är sämre undrar jag helt enkelt om bilden förmedlar en bra skräck-känsla eller bör jag ändra på färger och annat i bilden? Tack för den som tar sig tiden!
 5. Tack för all hjälp, jag skriver här när jag fått tag i bättre band och säger om de hjälpte! återigen tack!
 6. Tack för hjälpen, kan du länka ett par bra band som du tycker jag ska köpa för dem jag kör med nu är ett par billiga. Störningarna kommer upp när jag lagt över till datorn och spelar ingen roll om jag spelar upp i after effects eller tex en mediaplayer som VLC
 7. Vart borta så inte kunnat svara här har du en bild på den panelen du tänkte på även en bild på panelen du prata om och andra är på HDV split, det kommer upp en varnings text när jag ska föra över allt. Kan det ha något med det att göra? tack igen http://i26.tinypic.com/2mrfg49.jpg
 8. HDVSplit 0.77 använder jag, hur ser jag vilken storlek jag fångar den i?
 9. Okey klickade på den och den och bilden sträckte ut som den skulle göra gissa jag? Hjälpte tyvärr inte. Men ska jag testa och filma om något och se om det kanske funkar då? Sen vill jag tackar alla som tar tid och hjälper så bra!
 10. I den inställningen är den när man startar programmet, http://i32.tinypic.com/21agthv.jpg eller är det något som är fel?
 11. Testa det också, funkade tyvärr inte. Kan det inte vara något fel på kassetterna?
 12. När jag för över film från min Canon HV30 så blir det såhär http://i26.tinypic.com/2vwtnir.jpg bild 1 visar hur det blir när jag tittar direkt. bild 2 visar hur det blir när jag sedan slänger in den i ett redigeringsprogram. Hur kan jag fixa detta? tackar
 13. Som jag såg var Poltergeist, charmig skräck som jag gillade verkligen men kändes lite löjlig ibland och även seg på vissa ställen. 3/5 Senast jag köpte var The Pianist, inte hunnit se än!
×
×
 • Create New...