Jump to content

Final Cut


always89

Recommended Posts

har jobbat med både fcp och premiere och ja kan bara säga va jag tycker, och det är att fcp är grymt mycket sämre än premiere. men det finns säkert dom som tycker tvärtom. men ett råd är att använda premiere istället.

Link to comment
Share on other sites

Jag använder Final Cut Pro 3 och har testat trial på Premiere. Eftersom att Macintosh är den ultimata redigeringsmaskinen så väljer jag FCP. Det är riktigt bra och har i stort sett samma funktioner som Premiere. Nu när Apple dessutom kontrar med Shake och Motion så är hela Apple-paketet ett val framför Adobe-paketet tycker jag!

 

Jag rekommenderar att du kanske hör med någon reklambyrå eller något videoredigeringsföretag i närheten så du kan testa båda. Det är en smaksak.

Link to comment
Share on other sites

Jag jobbade med Adobe Premiere i 2 år, sedan bytta jag till FCP för 5 månader sedan, och det har enkelt sagt förändrat min syn på redigering markant. (I en positiv riktning). FCP är så mycket bättre tycker jag. Såsom färgkorrigering osv, jag behöver nästan aldrig jobba i after effects pga möjligheterna i FCP.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...