Jump to content

värt att bygga vidare på min idé??...


collo

Recommended Posts

> BÖRJAN AV STORYN:

en man har helt enkelt en ruksigt dålig dag. han blir avskedad från jobbet, börjar spö-regna när han går därifrån och han har såklart glömt paraplyt. tillslut kommer han in på ett café där han tittar på en man som sitter me sina barn och har det bra. man märker verkligen hur han avundas den andra mannens liv, och känner att hans liv suger.

 

små detaljer tyder på att han har en skit-kass dag, bland annat så när han betalar för sig i cafét så märker han att plånboken är dyblöt m.m.

 

sen när han kommer hem så har flickvännen stuckit och bara lämnat en lapp. kan det bli värre?

 

han tittar sedan på ett program där det handlar om att ändra på sitt liv typ. han somnar på tv soffan å drömmer om detta tv program och om alla dåliga saker som hänt på dagen.

 

> FORTSÄTTNINGAR:

antingen så vaknar han upp och har tagit den lycklige pappans plats som han såg i fiket. och lever nu i hans familj. hans önskan gick i uppfyllelse, men det tar inte lång tid innan han märker att han vill tillbaks till sitt gamla liv ändå. (blir jääääävligt lik the family guy).

 

eller så vaknar han upp i sina yngre dar och upplever saker som han "gjort fel" i livet, och får en andra chans att rätta till allt igen, så hans liv i framtiden inte blir som det är då.

 

-------------------------------

Har fastnat lite me denna idén och vet inte om ja ska spinna vidare på den eller bara släppa den. Är det något att ha eller blir det bara skit av den tror ni?..

Bifogar även lite manus till det som är början på storyn så ni förstår lite mer ingående. Manuset har många fel vet jag redan, så jag är mer intresserad om nån tror att idén låter bra eller ej.

 

Tack!

// Collo

projekt a.rtf

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...