Jump to content

Alamdv, Effectslab


Magnuz

Recommended Posts

Jag tycker EffectsLab är bra och håller iallafall kvalitén när jag renderar, till skillnad frn den äldre versionen AlamDV. Fick massa bröt md kvalitén där, men inte i EffectsLab.

mm stämmer bra, samma sak här faktiskt, sen så försvann ljudet för mig när jag renderar med AlamDV2.men det var nog en inställning ;)

//Johannes

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja, ljudet försvann ju när man renderade i AlamDV2.

Men det löste jag i alla fall på ett smart sätt enligt mig. Jag sparade ju ljudet i redigeringsprogrammet (Premiere) men tog bort videon där. Sedan kunde man bara lägga in den redigerade videon (med effekter på) ovanför ljudet och så blev allt likadant fast med effekter och lite sämre kvalité...

En sak som irriterar mig med AlamDV2 är att färgen blir lite annorlunda också. Det kan man se när den går från en scen utan effekter till samma scen med effekter.

Jag har både AlamDV2 och EffectsLab men använder givetvis bara EffectsLab just nu. För övrigt tycker jag att EffectsLab var alldeles för dyr. Jämfört med alla andra program med samma kvalité är programmet kanske ganska billigt, men jag tycker att alla redigeringsprogram kostar för mycket. Hm...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...