Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Planering
    • Filmmanus
    • Filmproduktion
    • Driva eget filmbolag
    • Filmjobb
  • Filminspelning
    • Videokameror
    • Regi och skådespel
    • Rekvisita och scenografi
    • Filmfoto
    • Ljudinspelning
    • Specialeffekter
    • Filmteknik
    • Gör det själv
  • Efterarbete
    • Videoredigering
    • Videokonvertering
    • Musik och ljud
    • Animering
    • Digitala effekter
    • Datorteknik
  • Distribution
    • Marknadsföring
    • Filmevenemang
    • Juridik
  • Filmsnack
    • Filmcafé
    • Filmskolor
    • Diskussioner
  • Voodoo Film
    • www.filmprylar.se
    • Nyhetsmeddelanden

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


City


Bio


Job/title


Name


Region


Homepage


Influences


Gear


Interests

Found 3 results

  1. Hej! Nu är det som så att jag och en annan polare gjort en film för ett bröllopspar. Filmen ska fungera som en sorts inbjudan till deras bröllop. Vi är så gott som klara med redigeringen och allt är på sin plats, förutom en enda liten irriterande och avgörande detalj...: FILMEN GÅR INTE ATT RENDERA UT!!! När vi väl kommit en bit in i den uträknade renderingstiden så avbryts alltihop utan någon större förklaring. En text kommer upp på rutan med de ungefärliga orden: "Export Error. Error compiling movie. Unknown Error" Video-filerna är en s.k. MOD.-fil, konverterad till WMV.-fil (Vi var tvugna att konvertera till något annat är MOD. eftersom redan där så strulade programet p.g.a. filstödet). Vi har provat alla möjliga sätt (typ...) men kan inte klura ut riktigt vad som är fel och vad som bör göras för att åtgärda problemet. Vi antar att problemet uppstår p.g.a. filtypen... såklart. Men frågan återstår till er som kan tänkas hjälpa oss: Vad tusan ska vi göra, och hur? Någon som stött på samma problem? Någon inställning som måste justeras i programmet? VAD ÄR FEEEEEEEEL!?!? Mycket tacksam för snabbt svar! Tack på förhand!
  2. Hej, Jag håller på att redigera en stop motion film som jag har gjort i Premiere. Allt har funkat bra med importering och redigering. Jag har använt mig av .MPG filer. Nu när jag ska importera in nya klipp som är .MPG så stänger adobe ner sig utan någon varning. Dom gamla klippen funkar bra att lägga in men inte dom nya. Jag har testat att göra om dom men det funkar fortfarande inte. Snälla hjälp!
  3. Hej, jag arbetar med Adobe Premier Pro CS3 och har inte haft några större problem på lång tid, fram tills nu. Ett project som jag arbetat med i typ 4 månader (utan problem) går nu helt plötsligt inte att öppna. Jag har redigerat regelbundet under denna tid så att göra om allt från början vore riktigt förjävligt så jag uppskattar verkligen all typ av hjälp! Min dator har en väldigt liten intern hårddisk så jag använder mig av två externa. En av dom är till för det projectet jag fått problem med, den andra är mer som en back-up. Problemet: Alla mina olika project som jag har på datorn eller back-up hårddisken funkar som dom ska men inget av projecten på den externa hårddisken (ej back-up) funkar. Jag upptäckte problemet igår och har som sagt inte haft några problem alls fram tills dess. Problemet är att när jag ska öppna projectet så efter ett tag får jag upp error och programmet måste stängas ner, antingen får jag upp ett error-meddelande i Premier Pro eller så kommer det upp ett windows-error att Premier Pro måste stängas: Error i Premier Pro: "Sorry, a serious error has occurred that requires Adobe Premier Pro to shut down. we will attempt to save your current project" Error i windows: "Adobe Premier Pro cs3 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvienience" Jag har en: Dell XPS600 Intel® Pentium® Extreme Edition Dual-Core with HT Technology - (3.20GHz,800MHz FSB,2MB Cache) 256MB NVIDIA GeForce 6800 2GB Dual-Channel DDR2 SDRAM 150gb Intern Hårddisk Windows XP Home Edition NTFS Back-up hårddisken är en: Iomega med 500gb minne USB och strömsladd NTFS Hårddisken (med projectet) är en: Trekstor med 300gb minne endast USB (ingen strömsladd) FAT32 Jag har spelat in med en Canon HV30 i DV. Så projectet är inställt efter DV inställningarna, 720x576 (5:4, PAL1,069). Dock så råkade vi spela in en scen i HD, men vi gjorde ändå capture i DV av det materialet. Något jag tycker är konstigt är att gamla project på hårddisken som jag inte gjort ändringar i på typ 2-3 månader nu inte heller funkar. Det är även så att kopiorna av projectet som jag har på back-up hårddisken inte heller funkar, men de andra projecten på back-up hårddisken funkar. Det är även så att ingen av mina auto-saves (har väldigt många) på projectet funkar att öppna, samma error kommer upp. Jag har även olika After Effects project på samma hårddisk som funkar precis som de ska. Jag läste något om att audio transitionet constant power(eller kanske var gain) kunde strula till det. Jag har använt både constant power och gain i projectet så om detta är orsaken borde det väl gå att få bort dom på nåt sätt? Är det möjligt att min dator inte klarar av projectet på nåt sätt? Detta är överlägset det största projectet jag haft hittils och datorn kanske inte klarar av att behandla all information, typ alla filer som är importerade och så vidare (bara en tanke). Hoppas det inte blev för rörigt skrivet. Är extremt tacksam för hjälp!
×
×
  • Create New...