Gå till innehåll

eveer

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev medlem

Allt postat av eveer

  1. eveer

    Casio EX-F1

    Har en poolare som filmat med FX-1 i 300fps, liten bild (upplösning) men i dagsljus är det riktigt snyggt! Kass i dåligt ljus men sjukt fräck i dagsljus...
  2. om det är till någon tröst är 1440x1080 det största ett HDV-band klarar av så även svinbra HDV-kameror för 60k har det så. (lät det rörigt eller?)
  3. eveer

    Boom-mic till kamera

    Här hittar du två... Den äldre H4 har 2st XLR ingångar plus mic men kan "bara" spela in två kanaler samtidigt, den nyare med N på slutet kan du köra fyra ingångar som jag fattat det (2xXLR plus intern mic samtidigt) http://www.scandinavianphoto.se/product/item.aspx?iid=9097101 http://www.scandinavianphoto.se/product/item.aspx?iid=5731943 Jag har använt H4an o är nöjd med resultatet (spelade in dansföreställning)
  4. precis under 5k men detta borde funka: http://www.scandinavianphoto.se/product/item.aspx?itemID=8573869
  5. Jag vet att Alcazar eller hur de stavar namnet (med barbados-magnus) gjorde en sådan musikvideo för ett par år sedan... såg en bakom-kulisserna dokumentär där de hade bränt ut en skiva i upp-tempo... allt för att dansen skulle bli snyggare på film..
  6. eveer

    Mitt showreel

    filmerna i sig är riktigt bra, det som känns lite hemma-fixare är texten mellan filmsnuttarna... bra jobbat
  7. eveer

    AJA Capture kort och Linux

    Kika här: http://www.aja.com/html/products_oem.html Där tycker jag mig få det till att det borde fungera... ring och kolla med dom om de inte kan fixa fram en programvara till kortet så det passar linux. lycka till
  8. eveer

    AJA Capture kort och Linux

    Aja Xena LHe finns i en OEM version med möjlighet att köra under Linux, tror Scandinavianphoto har dem..
×
×
  • Skapa nytt...