Gå till innehåll

mumsaren

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev medlem

1 följare

Personlig information

  • Namn
    Dennis

Utmärkelser för mumsaren

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. andra halvan av sommarlovet (sent i Juli, början på augusti)
  2. tack för all kritik! Vi har verkligen jobbat med manuset för att få till en bra handling så inte hela filmen bygger på hur bra specialeffekterna är. Filmen beräknas bli ca 40 min lång.
  3. En trailer på våran kommande Star Wars fanfilm som vi har hållit på med i ca 1 år. Budget: ca 7000 kr Allt i filmen förutom vissa 3D-modeller har vi gjort själva. Handlingen utspelar sig just efter Imperiet har tagit kontroll över galaxen och vi får följa två jediriddare i jakt på andra som vågar motsätta sig Kejsarens imperie.
  4. Handlar om en mördare som leker hängagubbe med sin offer och om de förlorar så blir de hängda. Anders undersöker saken närmare när en av hans kompisar försvinner men hamnar själv i klistret. Lyckas han att lösa ordet? Redigerad av Mumsaren Productions med Adobe Premiere Pro och After Effects. Obs! Watch in HD!
  5. Hade som uppgift att göra en engelsk film på engelskan (blev dock ingen film utan en trailer eftersom vi inte hade så mycket tid). Handlar om en snubbe som hittar en skatt och blir jagad av en maktgalen tysk och hans genmodifierade monster. Redigerad med Premiere pro och after effects. Länk:
  6. Japp, då är uppföljaren här. Inspelad på jullovet och redigerad med Premiere pro och After effects. Plot: The swedish police force must face the talibans again and who will win? Gunvald and the police superintendent are going into some deep shit in this epic follow-up. Länk:
  7. tja dempan de e uhlin här ! , btw , länka alla sidorna till varandra! tex youtube, din sida och den här (Y)

  8. Den här trailern va riktigt bra:P
  9. det kommer i nästa del:P
  10. I am legend inspirerad film och våran första seriösa:P Utspelar sig i staden Oxelösund som har satts i karantän efter att SSAB (järnverket) exploderade och släppte lös ett dödligt virus. Bara en var immun mot viruset... Vi orkade inte vänta med att filma klart hela filmen så vi delade upp den. Här är första delen som är ca 4 min lång. obs! välj "watch in high quality"
  11. Cool film! Jag gillade specialeffekterna och valet av musik (matrix , the rock osv). Handlingen var helt ok men lite lam. Håller med bassbucket att det behövs mer dialoger. Va heter filmen som låten i början av 3:e delen är med i? Känner igen den men kommer inte ihåg...
  12. Cool actionrulle som vi spelade in i sommras! Handlar om den svenska polisen Gunvald som en en gång måste ta upp kampen mot talibanerna när hans bror blir kidnappad... Länk: Gjord i Adobe Premiere Pro CS3
×
×
  • Skapa nytt...