Gå till innehåll

sandersmedia

Medlemmar
  • Inlägg

    18
  • Blev medlem

Allt postat av sandersmedia

  1. Jag kan inte åka ner och filma i Malmö för en kund, söker därför en som kan filma en del av konferensen och intervjuer. Detta är ett halvdags jobb, det som krävs är att du har egen utrustning, kamera och mick etc. Materialet skickas till mig för redigering. Offert skickas till mig. Fördel om du bor i Malmö eller dess närhet. Kontakt: jockesander@gmail.com
  2. Japp du hade svaret själv med Bithastigheten
  3. Prova http://www.macrent.se/
  4. Anslut din kamera till datorn och öppna din "din dator" och utforska, din kamera bör ju fungera som ett flashminne. Och där komma åt filerna.
  5. Har du cs4 som jag så redigerar jag i Premiere och sedan markerar jag avsnittet som jag vill lägga effekter i och höger klickar och väljer "replace with aftereffects compositions" , finessen är att allt du gör i AE sparas i Premiere , du måste ha AE uppe samtidigt som premiere. Det skapas en ny sequense i premiere som är länkad till AE. Och du måste ha en bra dator för detta.
  6. sandersmedia

    exportering

    Jag kör med denna export till youtube: H264 1280x720 PAL AAC 44.1
  7. Jag brukar konvertera filer i SUPER © som är gratis, i SUPER © kan du välja dom flesta ut format som du vill ha, och okomprimerat.
  8. Adobe Premiere Pro cs4 Adobe After Effects cs4 3DS MAX Combustion 45 år
  9. Kom alltid överens med kunden innan man börjar jobba. Jag gör så här: Träffar kunden för att se vad dom vill förmedla, därefter sätter jag en budget, som tex ta in folk etc. Som om jag hade fått detta jobb, så hade jag budgeterat tjejen tex 1.000 exkl moms sen 500:- per timme = 10 tim a 5.000 exl moms totalt 6.000 exkl moms. Och då får du ut efter moms och skatt etc 2.500 kr i handen.
  10. Jag filmar Tyresö FF damlag i allsvenskan och dom ville ha en kort film om positiv läktarkultur. Andra syftet är att få mera folk till matcherna, TFF ligger nu på andra plats i publik ligan , ca 1000 i snitt. Dom blev nöjda med resultatet. Filmen är på 2.41 min. Jag filmar med panasonic HMC71 och klipper i Premier pro C4 och After effects.
  11. Vad för ljud ska du spela in? musik , intervju?
  12. Panasonic AG-HMC71E http://www.dsvideo.tv/images/products/1967-01.jpg
  13. Du måste tyvärr öppna power cinema NE for Eviro prg och där säkerhetskopiera filerna till din HD.Där efter öppnar du power producer prg och sen importera filer/map där du väljer från den säkerhetskopierade mappen.Då konverteras dina tod. filer till mpg.
×
×
  • Skapa nytt...