Gå till innehåll

anton.gustafsson

Medlemmar
  • Inlägg

    23
  • Blev medlem

Filmskapande

  • Intressen
    Göra musik

Utmärkelser för anton.gustafsson

Utforskare

Utforskare (4/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Hejsan!

    Jag skickade mail till dig men undrar också här varför din länk inte fungerar :D

  2. Hejsan!

    Jag håller på med en film just nu som ligger på fin-slipning i efterproduktionen. Om du letar efter projekt att producera musik till så har du ett nu. Jag har lyssnat på en del av din musik och gillade två stycken som nästan spelas så som jag vill ha det i min film.

    Om du är intresserad så säg till! Då kan jag skriva mer ingående om vad jag vill ha för musik(om du är intresserad då)

    Du kan väl svara på min mail: movi_maker@hotmail.com

     

    Ha det!

     

    Mvh

    Jesper J.

  3. Jag gör gärna stämningsmusik åt dej. Håller på ganska mycket med sånt. Hör av dej! Maila mig på: anton.gustafsson@mac.com Om du vill höra lite vad jag gjort så finns de några låtar på min hemsida http://www.phonetiquemedia.com
  4. När e de tänkt att detta manus ska bli film? Jag gillade storyn.
  5. Va e de för Tv grej? blev lite nyfiken. :P De beror väl lite på om de e lokaltv eller en större tvkanal. Om det är en större tvkanal så ska du definitivt stimma musiken så får du mycket pengar. men om det är en mindre lokaltv kanal så har dem oftatst inte så mycket pengar, så dem vill betala en engångskostnad för att få spela dem så så mycket dem vill. Men som sagt om de e lokaltv så kan du nog inte begära mer än ett par hundra för varje grej.
  6. Jag skulle gärna göra musik till din film! håller på med mycket lugn pianomusik. Hör av dej! Mvh Anton Gustafsson
  7. Hej! Jag skulle gärna vilja göra musik till nån film som nån här gjort. Hoppas nån e sugen på o sammarbeta! :) lyssna gärna på http://www.phonetiquemedia.com/Anton
  8. anton.gustafsson

    MacBook Pro

    Ett toppenval o byta till mac! själv har jag en 24" iMac och en liten macbook fast de blir nog byte till en macbook pro snart. Skillnaden med Glänsande och antireflex är att den glänsande (glossyskärm) får starkare fäger o mer kontraster men nackdelen är att det blänker en hel del, svår o sitta med i solsken te.x så på en bärbar skulle jag helst ha en vanlig antireflex skärm alltså tycker jag du ska beställa en "MacBook Pro 17-tums widescreenskärm (1920 x 1200)" hoppas det var svar på din fråga. Lycka till med din nya mac! :)
  9. Vad använder du för redigeringsprogram?
  10. Hejsan! Jag skulle vilja att ni hjälpte mig med att lyssna på mina låtar. Jag ska skicka en demo till några filmbolag. Så jag skulle vilja ha hjälp med vilka låtar jag ska skicka och om de e något som borde göras om i låtarna. (man vill ju bli tagen på allvar!) Hoppas ni vill hjälpa mig! Skriv gärna både positiva och negativa saker. web.mac.com/anton.gustafsson Mvh Anton Gustafsson
  11. Jag har hört dessa argument många gånger förr. Jag säger bara som så här. Mac OSX är det stabilaste OS på marknaden, Det krånglar inte, och den sparar inte filer på 100 olika ställen som inte går att få bort. Och om du nu så gärna skulle vilja använda program som inte funkar på mac får du väl installera ett program som gör att du kan använda PC program. Men gör inte missen o köp en PC som komer funka bra ett tag tills den börjar sega och stöter ur sig felmedelande varannan minut.
  12. Jag håller helt klart med om att du ska köpa macbook pro. De finns inget annat alternativ! ;) Själv har jag dåligt med pengar så jag har en macbook. Fast jag la ut en del på en 24" iMac. Sjukligt nöjd! Men tillbaka till ämnet, KÖP Mac inte PC ;)
  13. Jaha på så vis. Va kul att du tyckte låtarna va bra! :) Jo men de skulle säkert kunna gå för sig till det lite större projektet i sommar. Ta min mail o hör av dej när de skulle behövas nåt.
  14. Tack :) Ja de e ju lite olika hur jag gjort på olika låtar, men mycket är inspelat med mjukvarusyntar och sen många konstiga effekter. Jag använder Ableton Live och Logic så klart! ;) Håller du på med nåt?
  15. Hejsan! Du kan gå in o lyssna på min sida och kolla om det är typ det du är ute efter. web.mac.com/anton.gustafsson Ha de topp!
×
×
  • Skapa nytt...