Jump to content

putt3

Members
 • Posts

  21
 • Joined

Everything posted by putt3

 1. Ja fast jag enkelt kan växla mellan skarvbild och det klippet som ska spelas upp. Det skulle ju funka med VLC-playlist men jag känner att det borde finnas ett simpelt program där man kan enkelt välja med typ knapptangeterna vilket klipp som ska visas.
 2. Jag är i behov ett program där jag kan ladda in flera klipp sen välja vilket som ska spelas. Är det någon som har koll på detta?
 3. Har du någon turtorial på hur man gör det? Eller du kanske kan berätta lite fort :)
 4. Tack för alla super tips!! Du råkar inte sitta på någon bra video turtorial om detta också eller? :)
 5. Hur hade ni enklast animerat en Linus på linje-gubbe? :) Puppet tool i AE funkar hyfast bra, men gärna mer tips. Han behöver inte gå på en linje utan bara gå vanligt :)
 6. Finns det någon bra morphning-turtorial till AE CS3?
 7. Jag tror att felet är att det är fel på Adobe Codecens, vad jag kunde hitta på nätet iaf. Dock funkar det inte att installera om programmet. Jag kan bara inte ladda ner dem nånstans?
 8. Härligt! Dock funkar det inte atta capture i Premiere. "Cant activate recorder, bla bla" Nån som vet vad som är fel?
 9. Tack så jättemycket! :) Klarar den alla sorts fire wire-kablar? :) Eller det kanske bara finns en?
 10. Jag upptäckte till min förvåning att jag inte hade någon firewire på den här datorn. Vad behöver jag köpa till för att få en sån utgång? Ett helt nytt moderkort? "(Motherboard) ECS 945P-A, version 1.X" har jag nu...
 11. Är det möjligt att komprimera en 20 sekunders reklamfilm som ska vara 250*240 px till mindre än 30kb? Har lägst fått den till ~400 kb...
 12. Det där felet händer mig också realtivt ofta. De står även att AE bara använder 2gb fast jag ska ha 4gb? Ska man haxxa det på nåt sätt? :)
 13. Det gjorde jag visst. Ska jag stänga av det så går det snabbare?
 14. Hur kollar jag om jag kör OpenGL i Comp-fönstret?
 15. Det är mest när jag arbetar med 3D i AE. Borde det vara grafikkortet som det är något fel på då eller?
 16. hej hej! jag undrar varför min nya jobb-dator är så seg jämfört med datorn jag har hemma, och den hemma antar jag är mycket sämre än denna. om nån vänlig själ vill ta en titt på prestandan och säga vad som kan vara fel(?) eller vad jag kan göra åt det. Den är seg som fan när jag arbetar i program som after effects, 3ds max, premiere etc. Datorn: http://www.frm.nu/dump/107/Datorn.jpg
 17. Problemet är löst :) Startade om datorn sen fungerade det visst, men händer dock ibland iaf :S
 18. Hallå! Finns det någon där ute som vet vad det är för fel om det blir såhär? Det händer när jag renderar, scrollar jag bara igenom fungerar det.
 19. Tack för svaret! Men du vet inga Pluggs för bara Premier som är lite schyssta eller? :)
 20. Hello! Första tråden här på forumet, och första frågan som jag ställer blir; Finns det lika coola Plugins till Premier som det finns till AE? Jag vill liksom kunna använda mig av samma sorts transition som jag gör i AE direkt i Premier. Nån lösning någon? :)
×
×
 • Create New...