Gå till innehåll

LordViktor

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev medlem

Utmärkelser för LordViktor

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. En fråga bara, vad använder ni för green screens, lakan, vanliga tyger, eller har in proffs grejer? Och var får man tag på riktiga green screens?
  2. Jodå, den var spännande, men jag som själv är från Göteborg, tål bara inte skådespelare som snackar göteborska, filmupplevelsen blev totalt förstörd p.g.a. dialekten :)
  3. Hehe, skådespelarna var kanske inte i världsklass, men Lukas farsa var utan tvekan den bästa :)
  4. LordViktor

    Ny Teaser

    Verkar lite småspännande...titeln däremot, den har ni tagit från en kentlåt :)
  5. LordViktor

    Hemligheten

    Är du verkligen från göteborg Astral? Filmen utspelades väl ändå inte i Göteborg, och dialekten var definitivt inte göteborska :P Riktigt bra film för övrigt, 18 minuters ren njutning. På ett sätt roligare med dessa amatörfilmer än de som görs i hollywood :)
  6. Okej, tack för all upplysning, det lutar nog mer åt NV-GS80 nu...
  7. Jag har spanat in kameran Sony DCR-HC47, och den verkar vara en duglig kamera i min prisklass. Den har 1,07 Mp som måste vara ett stort plus? Och är det värt några hundringar för att få några extra megapixlar? Och hur stor roll spelar pixlarna? 0,8 eller 1,07, påverkar inte bilden så mycket?
  8. LordViktor

    Canon HV20 eller XM2

    Spontant så känns XM2 bättre :) Men snäppet dyrare...
  9. Och med Sony vegas t.ex?
  10. Okej, tack för den upplysningen. Får se om jag orkar skaffa firewirekort, verkar ju kunna överleva utan...Förresten, vilket format kommer filmerna ha när dom kommer in i datorn?
  11. Funderar på att skaffa en mini-Dv kamera, och materialet ska sedan in i datorn för redigering o.s.v... Men hur enkelt är det. Jag har hört att det tar väldigt lång tid att lägga in DV på datorn, och så var det snack om nåt firewire. Och behövs det speciella kablar? Nån som orkar förklara?
  12. LordViktor

    Canon HV-20

    Jo, den säkert otroligt grymm, men lite för mycket pengar för min smak :) Men bildkvalitén, blir det bättre med DV-band?
  13. LordViktor

    Canon HV-20

    HV20, är det verkligen något att ha? DV och allt. Jag var väldigt nära att köpa en hårddiskkamera, men i sista sekunden hörde jag att mini-DV var generellt bättre. Hur kan det komma sig. Och är det verkligen så
×
×
  • Skapa nytt...