Gå till innehåll

rea

Medlemmar
  • Inlägg

    16
  • Blev medlem

Personlig information

  • Ort
    Skövde
  • Yrke/titel
    Tele/Data
  • Namn
    Richard

Filmskapande

  • Utrustning
    Hv-20 : Premiere Elements 4 : C2D E6600@3Ghz, 4gb ram, Vista64

Utmärkelser för rea

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Jag kör med HDVSplit Det har dessutom stöd för scene-splitting ;)
  2. Du menar hur du lägger in undertext på en film du laddat ner från nätet? I så fall är du på helt fel forum...
  3. Tycker du ska satsa på Vista. Jag kör också dual-boot, tänkte jag skulle boota i XP när det var något som buggade sig i Vista (kör 64-bitars), men det har visat sig att det inte är något som helst strul. Jag spelar också endel, dock ej Crysis. Jag redigerar med Premiere Elements - tycker PPro är för dyrt för mina hobbyfilmer =)
  4. rea

    Driva knappkamera

    Eller en liten blyack kanske :bire
  5. rea

    Var köpa kamera?

    Som alltid när man ska köpa elektronikprylar bör man kolla på Prisjakt först, läs andras omdömen om butikerna. Själv tycker jag Scandinavian Photo är bland dom bättre, billiga priser och dessutom mycket kunnig personal i butikerna.
  6. rea

    XP vs Vista

    Tänk på att köra 64-bitars version om du vill köra mer än 2gb. 32-bitar har bara stöd för 2gb utan trixande (max ~3,12gb). Själv kör jag Vista Business x64 och är otroligt nöjd, inga buggar och hängningar än så länge.
  7. rea

    Canon HV-20

    Citerar mig själv från några sidor tillbaka, länken till Cyberphoto är till det batteriet som är med i värdepaketet.
  8. Nu blir man nyfiken. Ny version på G? Har själv "bara" elements, tycker PPro är lite dyr för mina hobbyfilmer. Men jag saknar några funktioner PPro har.
  9. rea

    HV20, har den...?

    Det finns möjlighet att koppla HD med komponent till tv'n också... Men som D Odell skriver, har tv'n inte ingångarna klarar den ju ändå inte upplösningarna. Det går med gul-vit-röd men då blir det inte HD och då försvinner väl lite grejjen med Hv-20'an ;-)
  10. Tittade just på en video hur man gör det i PPro 3 http://www.adobe.com/designcenter/video_workshop/index.html?id=vid0234 Verkar väldigt enkelt
  11. Jag kör också med både bälte och hänglsen. Alltså både på band och hdd. Jag sparar banden som dom är med råmaterial. Sen exporterar jag "trimmed projekt" via projekt mangager till backup hdd. Jag sparar även .prproj filen på ytterligare ett ställe (fn gmail). Om hdd'n skulle krascha kan man ganska lätt fixa projektet igen. Om man skulle förlora en värdefull film, är inte de där extra kronorna så mycket längre, man skulle bara ångra sig.
  12. rea

    Canon HV-20

    Jag köpte extra batteri på cyberphoto 300:- får man väl räkna som OK. 24.se har ett 1500mAh för 249:- 24.se har dessutom en billig extern laddare för 199:-
  13. rea

    Motljusskydd

    Jo, fast jag har ju med länken i min förra post, har även mejlat till den polska butiken som har motljusskyddet. De har 43mm Silver på lager...
  14. rea

    Motljusskydd

    Det här tyckte jag blev väldans snyggt. Jag har mejlat Wolfgang och frågat vart han köpt det. Länk till Wolfgangs Blogg Fick den HÄR länken av honom
×
×
  • Skapa nytt...