Jump to content

Zouls

Members
 • Posts

  10
 • Joined

Everything posted by Zouls

 1. ja tror ja förstår hur du menar, men så fall är det ju bara att lägga in din 50 min film och din färdiga korta film, klippa bort den delen i den långa filmen som du vill ersätta me din korta film. *förvirrande
 2. först måste ja ju bara säga att de va snyggt, slutet va roligt. Men skottet som man såg träffa hans hand/arm, gjorde du den i 3ds? samt tryckvågen backom skottet?!
 3. eller så kan du ladda ner myningflammor från http://www.detonationfilms.com/ och bara lägga in, väldigt simpelt
 4. Tror det var Post nr 13, fast ja hade fel han sa inte att han kunde göra en grundlig, han sa att han kunde göra en tutorial med va som helst i. Edit: vill oxå visa http://forum.voodoofilm.org/showthread.php?p=91379#post91379 vilket är ett bevis på att det troligen är en ganska bra och uppskattad idee att lägga upp egna tutorials.
 5. för jag är en fattig student som inte har råd me nått sånt, försöker komma över en laptop för ca: 4k men som ändå går att använda.
 6. ursäkta om ja drar upp lite gammalt nu. Men innan den stora disskutionen började om det ''var bra eller dåligt'' med svenska turtorials så va det en kille som erbjöd sig göra en grundlig svensk turtorial av AE, JA TACK snälla gör det. Och för att lära sig grunderna i ett pogram så är det nog inte helt fel med sitt modersmål, Jag hade ju inte direkt tackat nej till en liten svensk förklaring om varje ''effekt'' i AE, istället för att gissa och testa sig fram vad allt gör, dessutom tror ja att många är som jag och kanske inte köpt AE utan bara använder det i skolan. då har man inte tillgång till några manualer.
 7. haha kul idee de där me kulorna som snackar me varann :P
 8. Men de ballaste av allt e ju att de faktist kommer en riktig snutbil åkande i slutet.. de är slump antar jag?
 9. Jag har själv detta högst frustrerande problem och har därför bestämmt mej för att köpa en laptop som ja kan redigera med, dock undrar ja nu om det är någon som har en lista på vilka AMD CPUer som stödjer SSE2 så ja inte går och köper en ny laptop åssa funkar det inte ändå.. Edit: hittade ingen lista på google
 10. Oj, svårt val de va ett par riktigt bra filmer uhm.. nemo gör sjukt roliga filmer men uhm
×
×
 • Create New...