Jump to content

ElManko

Members
 • Posts

  18
 • Joined

Personlig information

 • Name
  Mange

ElManko's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter

Recent Badges

10

Reputation

 1. Ska du visa filmen i skolan är det väl bara att sno så mycket du vill.. inte fan sitter undercover STIM-agenter och smyger i skolan..
 2. Bara en simpel titlescreen (är det så det heter)
 3. En fråga till: Ska man spara bilden i PSD eller?
 4. vad är den korrekta storleken på en photoshop bild om man ska lägga in den i filmredigeringen? Alltså hur många pixlar (höjd*bredd)...
 5. tack för kritiken. Rollerna spelas av oss, så skådespelarinsatserna kommer säkerligen hålla sig på döda sillars nivå, eller kanske snäppet över.. men det ska nog bli ett mästerverk ändå.
 6. Comments för fasen! Jag skulle kunna mata blinda myrslokar med manuskriptet och få mer upphetsande respons.. Redigerat med anledning av Voodoo Film forums regler §3. Synpunkter angående detta beslut, ta kontakt med Pace alternativt administratören. Även om jag uppskattar skämtet är det tyvärr inte tillåtet att publicera bilder på saker vi inte har upphovsrätt för. Bilden har därför tagits bort. Mvh Pace Administratör, Voodoo Film forum
 7. Hehe, pang på rödbettan bara, känns som det skulle kunna var vilken splatterfilm som helst.. låter lite som Evil Dead ioförsig..
 8. Hur exporterar man stillbilder?
 9. Det har du nog rätt i Ronnie.. Så här ser iallafall programet ut> http://trends.in-sync.com/in-sync/dload/DualScreen551.jpg
 10. Hallå.. det var fasligt va dött det var här då..
 11. Att klippa in en närbild och något "taa-dam!"-ljud funkar kanske om det är något otäckt som händer, nu var det frågan om en cykel, och en närbild på en cykel är kanske inget man sätter hjärtat i halsgropen för direkt. Däremot ska du fokusera på det plötsliga ljudet när cykeln faller, alltså kraftig smäll - närbild på huvudpersonens reaktion "vad kan det vara? ett monster som lurar i mörkret?.. okej, en cykel" - klipp till cykeln på marken med ett hjul som spinner olycksbådande i takt till något kusligt ljud. Cykelklippet skall alltså visas sist. - Ljuset på cykeln ska vara dämpat och skapa skarp kontrast och kasta kraftiga skuggor mot tunnelns väggar, låt det gärna vara svagt sepiafärgat. - Låt ljudet från det spinnande cykelhjulet vara det enda som hörs. Kanske passar det också att lägga på en svag stråkslinga för att fylla ut atmosfärljudet.
 12. Är det någon som använder sig av filmredigeringsprogramet Speed Razor. Själv använder vi det i skolan och jag undrar således vad som går att göra med det. Går det tex att lägga in effekter som "mynningseld" och så vidare? Är det ett bra program?
×
×
 • Create New...