Jump to content

Speed Razor


ElManko

Recommended Posts

Är det någon som använder sig av filmredigeringsprogramet Speed Razor. Själv använder vi det i skolan och jag undrar således vad som går att göra med det. Går det tex att lägga in effekter som "mynningseld" och så vidare?

Är det ett bra program?

Link to comment
Share on other sites

Förmodligen dött här för att ingen testat programmet. Själv hade jag inte ens hört talas om det förrän du nämnde det. Intresserad som jag är av alla sorters redigeringsprogram fick jag kolla upp det.

 

Om du kan göra mynningsflammor med det är lite osäkert. Testa och lek lite med det i din skola och informera oss andra istället :).

Link to comment
Share on other sites

Speed Razor är ett ganska dåligt redigeringsprogram som dock har den otroliga fördelen att det är otroligt snabbjobbat. Man kan inte göra mynningsflammor trorjag, man kan knappt göra en dissolve, men det är snabbt och kul att klippa i. Skall du göra flammor så skall du göra det i Photoshop eller i ett compositionsprogram typ Combustion eller aftereffects.

 

Om du exporterar ut en stillbild och ritar till en flamma i photoshop eller paint om du inte har photoshop så får du nån slags flamma. Allt hänger på vilken nivå det är.

 

har du läckra program eller??

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...