Gå till innehåll

marko37

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

3 följare

Personlig information

Filmskapande

  • Influenser
    H.P. Lovecraft
  • Utrustning
    DSLR
  • Intressen
    Kostym, regi, manus och skådespelande

Utmärkelser för marko37

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Gillade kontrasten mellan komedi och "The Shining". Ni lyckades bra med att kombinera komedi med ett tungt ämne, självmord. Det är en rätt känslig balansgång. Så, jag uppskattade den mycket. Skrattade några gånger. Både nervöst och förnöjsamt.
  2. Forlorn Hope är ett H.P. Lovecraft-inspirerat skräck/drama som utspelar sig år 1631 under 30-åriga kriget. Den är totalt 40 minuter och ligger i fem delar på youtube. Det skulle vara kul att få lite feedback på filmen. Första delen (sedan hittar ni nästa del på videosvar) Mer info om oss hittar ni här: http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=111998291361 /Marko
  3. marko37

    Redemption Teaser 2

    ”Jag kommer inte att ge ifrån mig materialet till nån annan för redigering. Behöver själv all erfarenhet jag kan få inom området, plus att det är löjligt roligt att hålla på med.” Helt rätt Morre, jag tror att du har en bra känsla för hur du vill att filmen ska klippas. Sen håller jag inte riktigt med Insaniac om att ljuset är något problem. Det känns som om du har fångat en mystik som känns rätt för mig. Men jag håller med om att rösten är asfet. Och skog, ja jisses, det skulle vara coolt med lite öken och andra skumma landskap men det är det lite snålt med i det här landet.
  4. Vi börjar förresten skjuta filmen i slutet av juni och fortsätter med det till i början av augusti. Ni som är intresserade kan kolla in http://www.forlorn.se. Har lagt in lite nya bilder i Bildarkivet, en kalender har tillkommit och det kommer mer info undan för undan.
  5. Har nu genomfört mårten92's idé med att köra kläderna i cementblandare. Det var lite struligt att genomföra eftersom kläderna hade en tendens att vilja "hoppa ur" blandaren och gruset ville gärna lägga sig under kläderna när cementblandaren snurrade. En lärdom blev också att det tar lååång tid för att det ska hända nåt med kläderna. Men det positiva är att allt tyget i kläderna fick en sliten yta som gör att det inte ser ut som om de kommer direkt från fabriken. Så jag är nöjd med resultatet. Med lite smuts, både naturligt (rullar och hasar sig fram i jord och gräs) och smink (svart) samt att man syr på lappar på kläderna, börjar nu kläderna att se riktigt snuskiga ut.
  6. Gillade verkligen Mårten92's idé om cementblandare... Det blir nog så. Slänger in rubbet av kläder, hattar, bälten o prylar tillsammans med en spade grus och en kasse jord. Så enkelt! TACK! /Marko
  7. Kul med positiva reaktioner på Forlorn Hope - projektet, där jag jobbar med kostymen. Var inte tidigare bekant med uttrycket KISS-principen men det känns bra med en enkel lösning på smuts-problemet, vad gäller smink. Har redan använt en variant på té, nämligen kaffe till kläderna. De doftar dessutom gott (om man gillar kaffe) När det nu kom upp tips om kläder: Är det någon som har idéer kring nedsmutsning av mörka kläder ( har redan använt kaffe så det mörka blir mörkare på vissa partier t.ex. armhålor mm) men skulle behöva "ljus" smuts.
×
×
  • Skapa nytt...