Jump to content

MartinExtor

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Days Won

  1

Everything posted by MartinExtor

 1. Verkar coolt! Lite som Robert Ludlums och DAn Browns stoyrs! Men tänk bara på att huvudrollerna INTE får vara perfekta. Dem ska ha skellet i garderoben alltså, typ ha gjort något ( inte vara nekrofil eller våldta barn, utan kanske råkat döda en f.d. pojkvän eller nått) speciellt tänker jag på den kvinnliga huvudrollen som en kvinna som mycket väl kan tänkas dölja en mörk hemlgihet. - Jag vet att Dan Brown fick mycket kritik för hur "PERFEKTA" hans huvudroller var! Annars bra! ;P
 2. Gå in på Google och sök på Celtx. Den är gratis och finns på Svenska.
 3. Jag hittar på namn som betyder något för mig. Ond: Alexander God: Andreas. Annars kan man ta en favoritkändis och ta hälften av dess namn. Tex Lundin: Undin. Mitt tips!
 4. KAn folk lägga av att snacka religion och yt´tranderfihet och etik. Detta är en filmidé´och jag vill ha folks hjälp att utveckla den!
 5. Jag har alltid intresserat mig för religionens historia. Detta ÄR ingen HATKAMPANJ mot religiösa utan en historia om en kille vars värld vänds upp och ner. Och man måste få skämta om HELA Guds-begreppat. Och eftersom jag inte är religiös vill jag att det skall vara så att "HAN" är en person men att folk har kallat honom olika saker.
 6. någonstans måste han väl råka skjuta honom? Och ett bankrån berättar hur desperat efter pengar han är.
 7. varför jag just nämner alla gudar som funnits, typ, är att jag är ATEIST! alltså är det så att det i filmen är så att den han skjuter är EN gud. Dock är det så att mänskligheten har fått olika namn på samma person. Förstår du nu? Det skall också komma fram i händelseförloppet!
 8. nej han är vardaglig. tror inte på något. Gör allt för att klara sitt levende.
 9. Tänk om du bli tvungen att gå och göra din svärfar en tjänst! Detta visar sig bli ett bankrån som sedan leder till att du skjuter en man. Men inte vilken man som helst! Du har just tagit livet av Universums Härskare, Allah, Vinden eller mer känd som Gud. Och eftersom det är 25 år kvar innan ett eventuellt nyval, som utför vart 2500 år, så måste DU axla rollen som Gud. Den är INTE som Bruce den allsmäktige. Där är han trött på livet och vill ordna upp sitt liv. I " Save me, I'm God!" möter vi en man som tvingas att bli Gud. Och han sköter det på sitt lilla vis. Och till hans hjälp att lära honom hur man styr har han budbäraren Hermes! Så vad tror ni? Vill folk se en film som parodierear religion. Och är det en bra idé som kanske skall utvecklas lite mer?
 10. Handlinge var modern och kändes verklig! Inte som tex The Willage!
 11. Lite likt Ondskan kanske! Men vad är det för genre? Är den öppen för ALLA att använda?
 12. Jag tänkte bara att vissa vill göra om populära musikvideor! Tex de upphypade "smurfsångerna" med en tjej ifrån Köping som finns på youtube.com fattar ni vad jag menar!? Har inte användning för det nu eftersom jag inte kan sjunga själv! ;)
 13. Detta är texten till Slangen Gunnar. Slangen Gunnar.pdf
×
×
 • Create New...