Jump to content

Pipan

Members
 • Posts

  54
 • Joined

Personlig information

 • Job/title
  Webb / Film / Grafik

Pipan's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. ett avsnitt som "The Constant"...Vad säger man efter
 2. teori som kan ses som en fortsättning på gedanken-teorin. denna mer inriktad på jacob. http://www.lost-theories.com/theories/2007/may/24/jacob-reveal/ här en vetenskaplig diskussion som kan relatera till teorin. (speciellt vid 16:10)
 3. http://www.tv-links.co.uk/show.do/1/53 Alla avsnitt.
 4. Orkar inte leta hela tråden ifall någon postat detta innan. Men det verkar som någon löst mysteriet Lost. Kort sagt så... ...som finns att läsa här: http://lost-theories.com/theories/2007/may/07/great-gedanken-experiment-tale/
 5. Flash exporterar bara en tidslinje till de vanliga filmformaten, dvs om du exporterar _root kommer inte MovieClipens tidslinjer att vara med.
 6. Du markerar menyn i projektpanelen och bör då se dess properties-panel till höger. Där kan du välja en flik som heter Motion. Sen är det bara att välja en ljudfil till Audio-fältet. Förutsätter såklart att du har en ljudfil importerad till projektet.
 7. Undrar lite vad som är ett rimligt pris för multicam-filmning av t.ex en rockkonsert av medelstorlek. Ca 4 kameror, ljudinspelning samt efterarbete som klippning och ev. DVD authoring. Såklart beroende på kvalité men kan ju fråga lite hur ni andra skulle beräkna ett pris.
 8. det blev vdub, nöjd med resultatet också. De-intelace följt av ett bicubic Resize-filter.
 9. luddig som sagt ;) det jag menade var helt enkelt om ni proffs har några knep med just konsertvideo, någon färgeffekt eller liknande som gör sig bra på rock-konserter.
 10. Kort luddig fråga...Finns det något allmänt vedertaget knep för att ge konsertvideo "rätt känsla" ? (premiere pro)
 11. Det kan ju vara så att det är något som muppar sig, jag har t.ex. lagt på en logotyp i ett eget videospår på MC-tidslinjen. Men den syns inte i premiere, endast på exporterade resultatet. Kanske samma med övergångar..får testa och se
 12. När man i multicam-timelinen byter från ett videospår till ett annat...måste man väl kunna få en mjuk övergång? Har testat med de vanliga övergångarna men de verkar inte ge någon effekt. Premiere Pro 2
 13. Om man ska dela upp en längre video i mindre delar, gör man det smartast i premiere (dvs exporterar en bit i taget), eller eporterar hela och delar upp i virtual dub? jag ska även de-interlaca materialet och behöver veta om jag ska resiza först och de-interlaca sen, tvärtom, eller båda på samma gång genom att applicera resize och deinterlace-filter i V-dub. tack.
×
×
 • Create New...