Jump to content

MrErik

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Yes det är canon ef :P Jag har funderar på att köpa en speed booster men kostar 6000kr! Jag får ju skit bra objektiv för samma pris! BTW jag har köpt en passiv adapter nu, den funkar kanon, men kan inte ställa in f stopet
 2. Hej Jag har bestämt att bytta kamera till en GH4 från min Canon 600D. Då behöver jag hjälp med att bestämma om jag ska sälja mina två canon objektiv: Tokina 11-16mm och Samyang 35mm. Och köpa en panasonic 12-35mm istället? Tacksam för hjälp.
 3. De filmer sjukt mycket bättre än små Dv filmkamerorna. Om man köper en Nikon D90 för 9000kr får man ju mycket för pengarna, grym film kamera plus en grym kamera det är as mycket bättre än att köpa en gammal dv kamera som film as kast! Som man inte kan ändra några inställningar alls på. Titta in detta testet: D90 vs HVX200 Det är en 9000kr kamera mot 60 000kr film kamera
 4. Titta in den videon Jag blir rätt sugen på att köpa en Nikon D90
 5. OOO jävlar snygg! Är as sugen på att köpa en nikon D90 eller canon 5Dmk2. Näst år kommer det nog ut fler 100 olika model av systemfilmkamera
 6. I många pro extrem sport filmer brukar dom använda Panasonic HVX200, Panasonic DVX100 och Sony PMW-EX1 kameror men det är ingen Hård disk kameror direkt. Sony Handycam HDR-SR11 kanske kan vara något om du vill haen bilig kamera med Hård disk. Man har alldrig provat den så vet inte om den är bra.
 7. Ok får vänta och köpa en RED Scarlet när dom kommer nästa år.
 8. Kan man köpa Canon EOS 5D Mark II enbart för att filma med? Foto kommer man ju gör också med inte lika mycket. Fins det någon film kamera i den pris klassen som klår denna?
 9. Finns ju en knap man kan trycka på "Titta i hög kvalitet" på youtube.
 10. Canon EOS 5D Mark II och Nikon D90 måste var dom mäst prisvärdaste kamerorna man kan köpa eller? Titta på filmer på youtube helt sjuk bild kvalite!!
 11. Det är ju så rörigt vad ska jag lägga den då?
 12. Vad har dom för filmkamera när dom filmar kustbevakarna? Jag skulle villha en sån tycker den filmar mycket bra kvalite, snygg färg återgivning och den filmar bra i mörker.
 13. Hej Har programet encore dvd 2.0 Är noob på det, hur gör jag så jag får musik när menyn startar? en vanlig låt när menyn är?
 14. Titta vad jag hitta det värkar nice:P (Apple och skivbolaget Epic har en ganska så rolig tävling på gång. Det hela går ut på att man får en del material av Apple och bandet och utifrån det ska färdigställa videon med Apples mjukvaror.) Länk: http://mac.feber.se/feber/art/17765/tid_ver_klipp_en_video/ mer info: http://modestmousemusic.com/video/
 15. Ingen som vet hur man gör såna?
×
×
 • Create New...