Jump to content

tobbeliten95

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Hur skulle jag gå tillväga om jag skulle fejka en bonghit på film? Skulle vara tacksam för hjälp! Tackar på förhand :)
 2. hmmm, ganska intressant filmidé.. kan nog bli nåt,, (=
 3. De är ju klart... jaja,, det är nog inte så svårt igentligen..okej, tack för alla svar..
 4. Jag vill inte sitta o synka varenda scen.. ); det får bli en sista utväg..
 5. Hejsan, Jag har köpt delar till en boom mic, te.x rollerhandtag, mikrofon svart sprayfärg, mic-hållare. De blev jättebra, (; förutom att min kamera har ingen mic ingång (bara phones ingång) !! hur gör jag?? tacksam för svar,, om ni undrar så är kameran en Technaxx C7000,,
 6. Det finns väldigt många bra konverterings-program!, men ett jag rekomenderar är "Magic Video Coverter". Men det kostar ju lite då! ): Annars finns det en sida på internet där man konverterar online! Sök på google efter "online video converter, och ta sen andra länken på sökresultatet. Välj din fil, och vilket format du vill att den ska konvertera filen till. och klicka på konvertera sen väntar du kanske 25 sekunder... Lycka till! Mvh Tobbeliten95 Om det blir något fel kan du fråga mig!
 7. Ursäkta att jag hoppar in så här.. men är det möjligtvis någon som vet eller har den där reklamen när en kossa trampar takten och massa personer rappar massa maträtter den är så jävla skön. hoppas att ni hjälper mej med att hitta den låten...
 8. Ååh! Tack så jätte mycket för som tipsen!
 9. Hej! ursäkta att jag tränger mej in.. Men jag har ett stort problem! Jag filmar greenscreen i Wax. När jag lägger på bakrund så försvinner mitt huvud. Eller en annan del av kroppen... Och när jag lägger bakrunden perfekt så blir det grönt efter duken kvar i bilden! så jag skulle vilja ha hjälp. Är det någon som vet ett tips eller varför det blir så? skulle vilja ha svar. (:
 10. Hej! Jag har laddat ner "Blender 3D" och jag vill gärna lära mej det! men fattar ingenting... Och jag undrar om ni vet nån bra tutorial på svenska?
 11. Hejsan! Jag undrar hur man gör lightsaber (lasersvärd) i EffectsLab?
 12. jag fattar inte hur man gör i Zwei-Stein när man gör greenscreen?
 13. hur lång tid tar det för sirapen att torka? är den svår att tvätta bort?
 14. Hur fort tar det för sirapen och torka? är den svår att tvätta bort?
 15. nu hittade jag! men hur gör man? snälla förklara!
×
×
 • Create New...