Jump to content

ThirddOracle

Members
 • Posts

  202
 • Joined

ThirddOracle's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Jag har åtagit mig ett jobb att göra ett sjuhelvetes montage för ett Halo 3 Pro. Vart kan jag vända mig för tips inom filmredigering för spelklipp?
 2. Jag säger exakt samma sak!!!! :D........Fast helt tvärtom! Fastade direkt för PP.
 3. Med POV presets menar jag färdiga "mallar" för tex snipersikte, scanlines, övervakningskamera, olika HUDs etc. som man bara lägger på sitt material.
 4. Artbeats Digital Vision VideoCoPilot - Action Movie Essentials Fast de är definitivt inte gratis, men tänkte bara tipsa ändå :) Hoppas jag ej får någon varning nu. Om du vill ha gratis effekter så är detonationfilms det bästa du kommer få tag på. Och det är väldigt bra grejor, det handlar egentligen om att vara bra på compositing så kan man få nästan allt att se bra och realistiskt ut.
 5. Duplikera lagret och placera det där orginalet slutar, gör så många gånger du vill.
 6. Jag undrar hur man kan få sådan där gammalt ljud effekt på sin musik. Så att låter som typ en LP skiva. Ljudet liksom svajar :D Här har ni ett exempel på min idol Clifford Brown :) Jag spelar ju trumpet själv :) http://www.youtube.com/watch?v=qo5giymiLj8
 7. Skaka går det lätt att göra i After Effects, vegas vet jag ej då jag inte jobbar i det programmet.
 8. Är det en digital 3d-storyboard du är ute efter? Detta är ett perfekt program där du kan göra animerad storyboard : Toon Boom Storyboard Pro v8 http://www.toonboom.com/products/storyboardpro/
 9. Jag undrar om någon vet någonstans där man kan få tag på gratis POV presets för mitt After Effects CS3. Någon som vet? Tack på förhand :)
 10. var bullet hits gjorda praktiskt med smällare ellr nåt?
 11. Alldeles nyss läste jag i en tråd där en annan kille beskrev samma problem som mig, så nu vill jag veta svaret! När jag ska lägga över video från min Panasonic NV-GS75 så brukade jag alltid använda programmet som följde med kameran, Motion DV Studio. Det fungerade skitbra tills nåt gick fel och nu kan jag ej använda det mer. Så jag bestämde mig för att använda Premiere Pros capture funktion, men sedan jag började med det (ca 3 månader) har det bara varit krångel. När jag ska föra över så måste jag klicka på capture flera minuter innan den egentligen börjar föra över. Så ska det väl för f'n inte vara? Om jag då har video ända från början på bandet så kan jag alltså inte få in det i datorn eftersom de första minuterna inte förs över till min HDD. Och som han på ett annat forum skrev, så känns det som om den bara fungerar när den själv vill. Ett fruktansvärt jobbigt problem. Max H denna borde du kunna besvara :) Gör jag någonting fel? Alla postare i denna tråden verkar tycka att PP är inget annat än en hög av massa problem: http://www.dvxuser.com/V6/showthread.php?t=108001 Men själv kommer jag nog aldrig byta bort PP för tex Vegas. För mig fungerar det jättebra tills man kommer till Capture funktionen. :)
 12. det ska vara mycket enkelt :) vet ej hur i pinnacle
 13. Det tror jag att det går! Uttnyttja denna effekten: http://www.videocopilot.net/videotutorials/demon/index.htm Men istället för att använda det över hela ansiktet så gör det bara över munnen.
×
×
 • Create New...